WLtoys v915 Lama helikopter 42 cm hossz, szimpla rotor, 4 csatorna

Új

Magávalragadó, élethű design. RC távirányítós helikopter 43 cm hossz, szimpla rotor.

Bővebb leírás

35 900 Ft‎

Egyéb infó

v915 Lama: részletesen kidolgozott gyönyörű testben találunk egy stabil, megbízható, gyors és könnyen irányítható belsőt

Az igazi Lama helikopter egy igen népszerű mentésre, mezőgazdasági célra használt helikopter.

Lenyűgöző, realisztikus kinézete miatt lehet nézegetni lehet a polcon, de fel is lehet szállni vele, sőt nem is akárhogyan: egy igen jól irányítható 4 csatornás, méretéhez képest nagy tömegű igen stabil helikoptert ismerhetünk meg a WLtoys Lamája személyében.

A realisztikus kinézetet tovább fokozza a farok elején, a rotor alatt elhelyezett sugárhajtőmű, mely természetesen ezen a modellen csak a desing-ot szolgálja.

Kezdő pilótának bátran ajánlom, ugyanakkor biztos vagyok benne, hgy repülési tapasztalattal rendelkezők is találnak örömet a v915-ben!! Nagyságrendekkel nagyobb élményt nyújt, mint bármely koaxiális, vagy 3 csatornás heli. 
Az erős motor mellet gyors és pontos szervókat, a stabilitásért röpsúlyt és remek GYRO szoftvert találunk mely billegésmentesen tartja a koptert. Előnye továbbá, hogy beltérben való használkatakor kisebb helyre lesz szükségünk, a kisebb test miatt. Testéhez viszonyított nagy súlyának és az erős motornak köszönhetően szélben is reptethető! A 850 mAh-ás akkuját 10-12 alatt meríti le a fő és farok motor, melyek a szép hangot és a kellő gyorsulást kölcsönöznek a helinek.
Az igényes anyagok használata, a professzionális tervezés itt is szembetűnő, mint minden WLtoys modellnél.

Mivel kétféle repülési módra van lehetőség a távon (kezdő és haladó) így a kevésbé bátrak előszőr kezdő módban hozzászokhatnak a helihez, majd amikor a kedző mód kevés, áttehetik haladóra.

Ezt a heli könnyen vezethető, finom mozgásokra is képes szerkezet, ezért ajánlott kezdőknek, de haladó pilótáknak is remek élményt nyújt!


Irányítási hatótávolság:
100 -150 méter

Akkumulátor típus:
Li-Poly 7.4v 850 mAH

Töltési idő: 1.5 óra

Repülési idő:
10-12 perc

Hossza:
520 mm

Magassága:
181 mm

Súlya: 306 g

Motor típus:szénkefés