ÜZLETÜNK:

Boltunk játékkonzolok, tartozékok, lemezek adás-vételével, cseréjével, szervizével foglalkozik. Több mint tizenöt éve működő, kezdetben  Playstationstudio majd Game-Hole néven üzletünk folyamatosan alakult a mai arculatára.

Tizenöt éves múltunkra vezethető vissza üzletünk profiljának bővülése, vásárlói körünk dinamikus fejlődése és annak igényeinek kielégítése.

PROFILUNK:
Fő tevékenységünk: Sony PlayStation 2 (PS2), Sony PlayStation 3 (PS3) ,(PS4),PlayStation Portable (PSP), PlayStation Vita , Xbox 360,XBOX ONE , játék konzolok, tartozékok, játék programok eladása, cseréje, beszámítása.

2014-es évtől pedig RC Elektromos termékek repülő ,quadcopter ,helikopter, drón-ufo, buggy, hajó, tank multikopter  bővítettük kínálatunk.

VÁSÁRLÓINK:
Vásárlóink igényeit folyamatosan szem előtt tarjuk, mindenki pénztárcájához mérten alakítani termék kínálatunkat .

Minden korosztály megtalálja a számára megfelelő konzolt, játékot.

 Kalandtól kezdve az akció, a stratégia RPG, a sport, a verekedős, focis, az ügyességi játékokig, továbbá szimulátor, repülős, logikai és FPS,TPS, konzol játékokon át.

Vevőink élhetnek BESZÁMÍTÁSI LEHETŐSÉGGEL, ami azt jelenti hogy a megunt, vagy már a kevésbé használt játékokat, konzolokat (ami számunkra is alkalmas) behozhatják, mi pedig általunk becsült áron levonjuk a következő vásárlás összegéből .
Vevőink között megtalálható minden korosztály.

Kiemelt hangsúlyt fordítunk gyermekek által kedvelt játékokra.

 

GAME-HOLE Videojáték üzlet

Az oldalt és az üzletet a Game-Hole Videojáték üzlet üzemelteti.

Az oldalon szereplő gépek, játékok, tartozékok mindegyike európai (PAL) rendszerű.

 Az oldalon ,üzletünkben értékesítésre kínált játékok ,gépek mindegyike jogtiszta szoftver.
Az oldalon lévő információk, adatok ,képként akár szövegként jelennek meg kizárólag tájékoztató jelleggel szolgálnak. így bármikor módosulhatnak.

Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.
Az oldalon szereplő gépek, játékok, kiegészítők/ezek logó-i ,termék és márkanevei/ a Microsoft, Sony és egyéb termékek ,játékok kiadóinak, alkotóinak bejegyzett védjegye !

 


Garanciális feltételek

Gépek:

Használt termék kedvező ár, garanciával .

Ez használt gépek esetében 1 év szavatosság.
Minden esetben nálunk vásárolt termék fizető szervizét biztosítjuk a garancia lejárta után igény szerint.Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott nyugta, termék doboza megőrzése a garanciális javítás esetére.

Játékok:

Játékokra akkor tudjuk a szavatosságot  vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.

Termék megvásárlásával egy időben a vevő meggyőződik kifogástalan állapotáról!

Pénztártól való távozás után a termék szakszerűtlen kezeléséből adódó hibákért felelősség kizárólag a vevőt terhelik.


Meghibásodás esetén,  termék üzletünkbe való bejuttatása  előtt kérem jelezni felénk.


Szavatossági jogok, jótállás

Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget.
A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott szavatossági idő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed.
A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye!
A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

Garanciaidő:

Jótálás idő:

Új  termékek esetén: 12 hónap

Szavatossági idő:

Új  termékek esetén: 24 hónap


Használt termékek esetében: 

Szavatossági idő: 12 hónap.

Az online vitarendezési rendelet 2016. február 15-től lehetővé teszi az Európai Unióban letelepedett fogyasztók és a kereskedők számára, hogy a belföldi és határon átnyúló online vásárlásokból adódó vitáikat – az egységes uniós online vitarendezési platformot hoztak létre.

Az online vitarendezési platformra mutató elektronikus link.

OVR-platform

http://ec.europa.eu/odr

 

CÉG ADATOK:
Cím: Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
Telefon:06 30 6848428
E-mail: gamehole@gamehole.hu
Nyitva tartás: H-P 10.00-17.00 ig Szombaton 09.00-13.00 ig

Cégszerű megnevezés: Game-Hole Videojáték üzlet
A társaság székhelye: Eger Dobó tér 1.
A társaság telephelye: Eger Dobó Tér 1.
Cégjegyzékszám: ONYSZ 09247952
Adószám: 64376998-1-30

Adatkezelő: Németh Norbert adatkezelés megnevezése " marketing, WEBÁRUHÁZ "

Számla szám:

Raiffeisen BANK

12033007-01580535-00100008

Tisztelettel Németh Norbert

Game-Hole üzlet üzemeltetője.