Az oldalon található képek némelyike csak illusztráció, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A gamehole.hu webáruházon regisztrálók (vásárlók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó vagy már regisztrált látogatóit a honlap általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Az gamehole.hu-n rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. A gamehole.hu a lehető legnagyobb gondossággal vigyáz a személyes adataidra. Azt harmadik személynek az Ön hozzájárulása nélkül nem adja ki.

A honlapon regisztrált felhasználók elfogadhatja és hozzájárulhat, hogy az gamehole.hu oldalról rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, egyéb hirdetéseket, és reklámokat is tartalmazhat.

Fogalmak:

Az 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban Avtv.) rendelkezik a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvény értelmében:

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is.

személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.

Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelésre a http://gamehole.hu honlapon regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A regisztráció magában foglalja az azonosító adatlap kitöltését és a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is. A felhasználó a hozzájárulását a honlap szolgáltatásainak igénybevételével, a portálon való regisztrációval adja meg. A személyes adatok kezelésére így az Avtv. 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

Kezelt adatok: Az adatkezelő a regisztráció és a további felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli.

1. A regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:
vezetéknév
keresztnév
e-mail cím
telefonszám
jelszó
lakhely

A rendszerbe későbbiekben felvehet több címet is. A regisztráció során beírt adatok a felhasználás során korlátlan alkalommal módosítható.

2. A http://gamehole.hu weboldal használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a honlap meglátogatásának kezdő és befejező időpontját, a böngésző és az operációs rendszer típusát és hogy milyen hirdetésről vagy linkről került a weboldalra. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá. .

Az adatkezelés célja :

1. A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. a termékek jellemzése, véleményezése) azonosításához szükséges.

2. Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie (sütik) által gyűjtött felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.

Az adatkezelés időtartama:

1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart.

2. A felhasználó által önkéntesen megadott adatok kezelésére a felhasználó döntése szerinti időintervallumban kerül sor, az adatok megadásától, azok törléséig.

3. A naplózott adatokat a rendszer korlátlan ideig tárolja.

4. Az adatok törlésére a felhasználó kérelmére vagy az adatkezelő által a felhasználási feltételekben rögzített esetben van mód.

5. A felhasználó hozzáférését vagy működését a szolgáltató a felhasználási feltételekben rögzített feltételek fennállása esetén átmenetileg korlátozhatja. A korlátozás nem jelenti az adatok törlését.

Adatbiztonság:

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, 24 órás őrzéssel védett, szerveren tárolja.

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége:

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot. A módosítás nem érintheti a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségeket.

Kérjük, a megrendelés elküldése előtt olvassa el a szerződés feltételeit, a felmerülő kérdésével pedig forduljon hozzánk bizalommal.

Minden esetben ellenőrize a megrendelése leadásakor érvényes Általános Szerződési Feltételeket. A szerződés hatálya, a szerződő felek.Az alábbiakban leírt szerződési feltételek.

CÉG ADATOK:
Cím:  3300 Eger Dobó Tér 1.
Telefon:06 30 6848428
E-mail: gamehole@gamehole.hu
Nyitva tartás: H-P 10.00-17.00 ig Szombaton 09.00-13.00 ig

Cégszerű megnevezés: Game-Hole Videojáték üzlet
A társaság székhelye:3300 Eger Dobó Tér 1.
A társaság telephelye: 3300 Eger Dobó Tér 1.
Cégjegyzékszám: ONYSZ 09247952
Adószám: 64376998-1-30

Adatkezelő: NÉMETH NORBERT

Székhely: 3300 Eger Dobó Tér 1.

Adatkezelés megnevezése " marketing, WEBÁRUHÁZ "

Bankszámla adatok.

Raiffeisen BANK

Németh Norbert

12033007-01580535-00100008

Internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit és kapcsolatos tájékoztatást ár talmaza.Ön megrendelésével jelen szerződést elfogadja, a megrendelés küldésével kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön, mint fogyasztó (a továbbiakban: Fogyasztó) és az üzemeltető gamehole.hu webáruház között a megrendeléssel létrejön.

Megrendelés kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A rendeléseket Szolgáltató iktatja és tárolja A GAMEHOLE Webáruház , fenttartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket, azonban a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. A rendelés elküldésével a Fogyasztó és a Szolgáltató között, távollévők között kötött szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. Szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható leg körültekintőb magatartás tanúsítására. Fogyasztó kötelezettséget vállal ara, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor, készpénzben a kézbesítő részére kifizetni vagy utalással teljesíti azt. Fogyasztó tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van.A rendelés elfogadásához a Fogyasztó azon adatai szükségesek, amelyeket a gamehole.hu regisztrációs oldalán kel megadni. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokal amegrendelés elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre.

Amennyiben a Fogyasztó által a regisztráció során megadott adatok nem felelnek meg a valóságnak, Szolgáltató a rendelést törli és a teljesítésétől indoklás nélkül eláll.

A megrendelés elküldésével Fogyasztó kijelenti, hogy ismeri a megrendelt termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jelLegzeteségeit, a bruttó árakat és fizetési feltételeket, a szállításal kapcsolatos információkat és az áru átvételének módját.


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlás előtt kérlek figyelmesen olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket. Ez minden felhasználónkra kötelező érvényű. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatos információkat megtalálod az Információk oldalunkon, illetve felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolunk a megadott elérhetőségeinken!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek megvásárolhatók interneten keresztül házhoz szállítással, személyes átvétellel illetve az üzletünkben is.

A szállítási költség megrendeléskor az ár alatt van feltüntetve.

Rendelés feldolgozása

A megrendelések feldolgozása a munkanapokon 12 óráig történik. Amennyiben a megrendelésedet később adod le, azt csak a következő munkanapon tudjuk feldolgozni. A 12 óráig beérkezett rendeléseket, amennyiben a termék van raktáron, már másnap kézbesítjük.
A termékek kiválasztása után a vásárlás gombra kattintva a megrendelésed elküldésre kerül. Ezután a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et. Eltérés esetén az ott megadott e-mail címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.
A rendelés menete:

1. A Megveszem gombra kattint a termék a kosárba kerül.
2. A kosár ikónra kattintva megtalálod a kiválasztott termékek listáját
3. Pénztárhoz gomb választás fizetés esetén
4. Szállítási illetve számlázási cím megadása
5. A Leadás gombra kattintva kerül a vásárlásod az adatbázisunkba
6. Visszaigazoló e-mail megérkezik (amennyiben az nem történik meg valószínűleg rosszul adtad meg az e-mail címed vagy telített a postafiókod)

Az oldalon regisztráció nélkül nem lehet rendelni.RENDELÉS MENETE

Termékek kosárba helyezése

Ha egy terméket meg szeretnél rendelni, kattints a termék mellett található megveszem, megrendelem vagy előrendelem feliratra.
A termék adott vásárlás gombjának többszöri megnyomásával a termék darabszáma a kosárban is arányosan nő.

A megrendelni, megvásárolni kívánt termékek a gomb megnyomása után a KOSÁR-ba kerülnek.
A kosaradat, így az aktuális rendelésedet elérheted az oldalról, a felső menüsor kosár ikonjára kattintva

A kosárban, akárcsak egy szupermarketben, fizetés előtt összegyűjtheted a kiválasztott termékeket.
A kosárban láthatod a termékek ára mellett a kosarad tartalmának összesített árát is
amely bruttó ár, és a szállítás költségét nem tartalmazza.

Termék törlése a kosárból

Az X gombra kattintva az adott terméket törölheted a kosárból.

A kosárba tett termékek még nem számítanak megrendelésnek, így azokat a rendszer nem teszi félre, tehát ha csak a kosárba tettél egy azonnal szállítható státuszú terméket, de nem fejezted be a rendelési folyamatot.

Vásárlás véglegesítése

Ha összeállítottad a rendelésed és leellenőrized, hogy minden kiválasztott terméket szeretnél-e megvásárolni a Pénztárhoz gombra kattintva folytathatod a rendelési folyamatot.

Vásárlás

A megrendelőlapra a kosár oldalán található Pénztárhoz gomb megnyomásával juthatsz.
Ezt akkor tedd meg, ha a kosarad tartalmával elégedett vagy, és a kiválasztott termékeket valóban meg szeretnéd vásárolni.
A megrendelőlap teljes kitöltése kötelező, hiszen ez a rendelés leadásának alapvető feltétele.

Kitöltés

Kérünk minden adatot pontosan, és körültekintően adj meg.
Ne legyen kivétel ez alól a telefonszám sem, mert ha azt nem adod meg, akkor nem tudjuk telefonon visszaigazolni a rendelést.

Megjegyzés

Az üzenet mezőben a rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseidet teheted fel, illetve egyéb információkat adhatsz meg (pl.: kapucsengőn más a felirat, mely napra kéred... stb.).Vásárlás

Ha mindennel végeztél, akkor a rendelésed befejezését a Leadás gombra kattintva teheted meg.
Ezután a megadott email címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et.
Eltérés esetén az ott megadott email címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.RENDELÉS TÖRLÉSE, ELÁLLÁS

Elállás

A vásárlónak joga van a terméket 14 munkanapon belül visszaküldeni.
DVD-k esetében az elállási jog csak kibontatlan állapotban érvényes ha a gyári csomagolás nem sérült. Gépek esetében még akkor is él ha azt már kibontotta , amennyiben a garancialevéllel rendelkezik.
Amennyiben él ezzel a jogával, úgy a visszaszállítás minden költsége őt terheli, továbbá kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére.
A cég köteles a visszahozott termék kézhezvételétől 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. A visszatérítés módja az üzletvezető és a vásárló közötti megállapodás szerint történik (banki átutalás vagy postai kifizetés)
A termék kiszállításának költsége is a webáruház tulajdonosát terheli, amennyiben a vásárló él az elállás jogával.
A termék visszavételéhez a vásárló nem köteles az eredeti számlát elhozni, azonban köteles az összes tartozékot visszaszolgáltatni és a garancialevelet bemutatni.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga, ha a termék egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készült vagy lett beszerezve más forgalmazotol,gyártotol.

A termék át nem vétele

A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért.


Rendeléskor megadott adataidat használjuk a rendelések teljesítéséhez is, ezért nagyon fontos, hogy valós, és aktuális adatokat adj meg!

Elállási jog gyakorlási menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti elektronikus módon a megadott email címen.

gamehole@gamehole.hu


Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket még akkor is ha már kibontotta (ez nem áll DVD-k és CD-k esetében).
Amennyiben él ezzel a jogával, úgy a visszaszállítás minden költsége őt terheli, továbbá kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére.
A cég köteles a visszahozott termék kézhezvételétől 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. A visszatérítés módja az üzletvezető és a vásárló közötti megállapodás szerint történik (banki átutalás, postai kifizetés stb.)
A termék kiszállításának költsége is a webáruház tulajdonosát terheli, amennyiben a vásárló él az elállás jogával.
A termék visszavételéhez a vásárló nem köteles az eredeti számlát elhozni, azonban köteles az összes tartozékot visszaszolgáltatni és bemutatni.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga

Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
-Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,beszerzésre.
-Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, vagy telefonon: gamehole@gamehole.hu,Tel: 0630 6848428
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos,  utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak,(sérülés ,karcolás) megtérítése a vásárlót terheli,kiprobálás erejét nem meghalado állapotban kérném a terméket!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése miatt van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő nyolc  napon belül az egyeztetés alapján a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát vagy postai csekken fizeti ki.

Adatkezelés

A honlapon keresztül történő rendeléshez meg kell adnod a személyes adataidat. Az itt megszerzett adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Kivételt képez ez alól a futárszolgálat amely a kézbesítést végzi.

A vásárlás során megadott adatok a cég saját nyilvántartásába kerülnek, amelyhez harmadik fél nem férhet hozzá. Ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Game-Hole Videojáték Üzlet szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Az oldalunkon megrendelt termékeket a futárszolgálat segítségével, utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként tudjuk eljuttatni hozzád, amennyiben azt szeretnéd. A szolgáltatás az egész ország területén igénybe vehető.
Ha mégis a személyes átvételt preferálod, úgy üzletünkben készpénzfizetés ellenében veheted át a terméket.

Jó hír a vidéken lakóknak, hogy nem részesülnek hátrányban a lakhelyük miatt, hiszen a futárszolgálat egységesen szállít minden magyarországi címre, függetlenül attól, hogy fővárosi, vagy vidéki címről van-e szó.

Amennyiben nem tartózkodik otthon, a futár telefonon megkeresi egyeztetés céljából.

A szállítási költség a termékek értékének és súlyának függvényében nem változik az fix.


Postai díjszabás:
1890 Ft


Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is!
Fontos!

A hétfőtől péntekig 12 óráig leadott rendelések a megrendelés napján 48órán belül kerülnek postázásra (Indításra a megadott címre).

Fontos!

A garancia levelet ,nyugtát,számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postás-futár előtt szíveskedj megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni

Termék visszaküldés esetén

A csomagot minden esetben zárd le, ragaszd le a dobozt a nyílását.Személyes átvétel

A megrendelt termékeket Egerben személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes.
Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz 1 munkanapon belül jönni a raktáron levő termékért, a megrendelőlap megjegyzés rovatában tüntesd fel, mikor szeretnéd átvenni a csomagodat.
Ha ezt elmulasztod, és egy munkanapon belül nem veszed át a terméket, a rendelésedet töröljük.FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Információk és adatok használata

Az oldalon lévő információk, adatok - akár képként, akár szövegként jelennek meg- kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, így bármikor módosulhatnak.
Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, a pontatlan adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.

Szerzői jog

A főoldal, a site oldalai, illetve az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő saját információval, képanyaggal (így a nevek, kifejezések, logók, grafikák) szerzői és egyéb joga a Game-Hole illetve az adott termék kiadójának tulajdonát képezik, így vonatkoznak rájuk a tulajdon védelmének szabályai.
Az ezen eszközök feletti jog megsértése törvénysértő. Cégünk, az esetleges jogsérelemből eredő kárigényét minden esetben érvényesíti a károkozóval szemben.

Kárfelelősség kizárása

Az Game-Hole nem tartozik kártérítési felelősséggel sem az oldallal kapcsolatos, sem annak használatából, működésképtelen állapotából, üzemzavarból, vírusból vagy egyéb rendszerhibából fakadó, felhasználókat ért károk bármelyikének esetében sem.
Az oldal hibájából eredő károkat (veszteségeket, költségeket) a károsult viseli akkor is, ha azok az Gamehole.hu gondatlan magatartása miatt következtek be.

Oldallal kapcsolatos észrevételek

Cégünk nyitva áll az észrevételeid előtt! Fokozott figyelmet fordítunk arra hogy minden problémamentesen működjön az oldalon, illetve hogy a közzétett adatok helytállóak legyenek.
Amennyiben észrevételed, javaslatod, kérdésed adódik e-mailben. Segítségedet és előre is köszönjük.

OLDALUNKON REGISZTRÁLT ÜGYFELEK-VÁSÁRLÓK.

ADATAIT CSAK IS VÁSÁRLÁST KÖVETŐ CSOMAG KÜLDÉS,SZÁMLÁZÁS ÉS TELEFONOS EGYEZTETÉS CÁLJÁBÓL TÁROLJUK .

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja: Személyes adat Az adatkezelés célja Felhasználói név Azonosítás, a regisztráció lehetővé tétele. Jelszó A felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja. Vezeték-és keresztnév A kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges. E-mail cím Kapcsolattartás. Telefonszám Kapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése. Számlázási név és cím A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése. Szállítási név és cím A házhoz szállítás lehetővé tétele. A vásárlás/regisztráció időpontja Technikai művelet végrehajtása. A vásárlás/regisztráció kori IP cím Technikai művelet végrehajtása. Sem a felhasználónév, sem az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon. 2. Az érintettek köre: a webshop weboldalon regisztrált/vásárló valamennyi érintett. 3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: az érintett törlési kérelméig tart. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

FONTOS !!!

Weboldalunkon GAME-HOLE telefonon keresztül is fel tudja venni rendelését és ezt küldeményként indítani.

Ezen lehetőség feltétele mivel nem regisztrált vásárloról beszélve csak is a vételár előre utalása beérkezése után indítható a megadott szállítási címre.

UTÁNVÉTES RENDELÉST CSAK A WEBOLDALON KERESZTÜL TUDUNK TELJESÍTENI REGISZTRÁLÁST KÖVETŐEN.

Számla szám:

Raiffeisen BANK

12033007-01580535-00100008

Tisztelettel Németh Norbert

Game-Hole üzlet üzemeltetője.

 

FUTÁRSZOLGÁLATOK LETERHELTSÉGE MIATT, EGYES TERÜLETEKEN A SZÁLLÍTÁS IDEJE AKÁR 4 MUNKANAP IS LEHET! TÜRELMÜKET KÉRJÜK!

Ügyfélszolgálat:+36 30 6848428

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat GDPR

Az adatkezelési tájékoztató célja A GAME-HOLE ( szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. GAME-HOLE adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a gamehole.hu címen. A GAME-HOLE fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét. Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését. A GAME-HOLE elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A GAME-HOLE a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A GAME-HOLE az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát. 2 Az adatkezelő adatai Amennyiben megkeresné Társaságunkat, és elérhetőségeken léphet kapcsolatba az adatkezelővel. A GAME-HOLE minden hozzá beérkezett e-mailt az személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 1 év elteltével töröl. Név: GAME-HOLE

Székhely:3300 Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló) 

Cégjegyzékszám:onysz:09247952

A bejegyző bíróság megnevezése:Eger Megyei Járási Hivatal

Adószám:64376998-1-30

Telefonszám:+3636 306848428

E-mail:gamehole@gamehole.hu

A GAME-HOLE az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen. A GAME-HOLE olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. A GAME-HOLE az adatkezelés során megőrzi a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult; a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét; a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök. 3.3 Cookie-k (Sütik) 3.3.1 A sütik feladata információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak. A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 3.3.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről. 3.3.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika) Az weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a 4 4 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Általános adatkezelési irányelvek A GAME-HOLE tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják. Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket. Felhívjuk a GAME-HOLE részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.); 5 5 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör-ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR); 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.); 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.); 2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.); 2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.). 6 Az adatok fizikai tárolási helyei Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szavazás során generálódnak és melyeket az rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag az fér hozzá. 7 Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre Tételesen írja le azokat a cégeket, melyek a továbbítás, feldolgozás vagy megismerés körébe esnek. Adja meg cégekkel kapcsolatos alapadatokat (cégismertető), valamint azoknak a munkatársaknak a körét, akik az adatokat megismerik. Biztosítsa, hogy a parneterekkel kötött szerződések titoktartási záradéka kiterjed-e erre a körre! 8 Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein. 8.1 Tájékoztatáshoz való jog A Minta Kft. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

Helyesbítés joga Az érintett kérheti a GAME-HOLE által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését. 8.4 Törléshez való jog Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Minta Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat: személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték; az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre; a személyes adatokat jogellenesen kezelték; a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell; a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor. Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyil-vánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez. 8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog Az érintett kérésére a GAME-HOLE korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül: az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését; az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását; az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy 7 7 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben. Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy vé-delméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. 8.6 Adathordozáshoz való jog Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa. 8.7 Tiltakozás joga Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. 8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené. 8.9 Visszavonás joga Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. 8.10 Bírósághoz fordulás joga Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. 8.11 Adatvédelmi hatósági eljárás Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: 0613911400 Fax: 0613911410

Egyéb rendelkezések E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt. A GAME-HOLE a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

3300 Eger Dobó Tér 1.

Kibővült árukészlettel,folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Tel:06 30 6848428

Az oldalon található képek némelyike csak illusztráció, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

FIGYELEM /TÁJÉKOZTATÓ/

BRFK

A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály Számítógépes Bűnözés Elleni Alosztályának
állásfoglalása szerint Magyarországon bűncselekménynek számít a játékkonzolok
másolt szoftverek futtatására való alkalmassá tétele, illetve az ilyen
eszközök árusítása, elérhetővé tétele,felhasználása. Ennek értelmében
törvényellenes az ezt elősegítő termékek illetve szolgáltatások.
Fentiek értelmében ezen termékek közé tartoznak a softmod telepített,
chippelt, flash-elt vagy a másolt játékok futtatására bármilyen más módon
alkalmassá tett játékkonzolok,adathordozók is.

Game-Hole Videojáték Üzlet

Ezen okok értelmében üzletpolitikánk és nézetünk minden ilyen termék beszámítása,tovább értékesítésétől elhatárolódik!

Üzletünk csak is kizárólag jogtiszta konzolok és adathordozók értékesítésével foglalkozik!


HASZNÁLT GÉPEK FELVÁSÁRLÁSA, BESZÁMÍTÁSA

Nem túl ritka manapság az, hogy hirtelen egy új konzol büszke tulajdonosává válsz, esetleg egy igazán jó akció következtében egy általad már birtokolt konzolgép legújabb, leghalkabb, legmodernebb verzióját veszed meg, az előző modell pedig funkció nélkül marad. Ilyenkor ezek a masinák gyakran végzik a polcokon, a szekrényekben, hogy aztán szépen lassan teljesen elfeledkezzenek róluk. Nálunk azonban lehetőséged van arra, hogy pénzzé tedd régebbi konzolodat is! Két módon is megoldható ez: az egyikben egy új konzol vásárlásakor számítjuk be a gépedet a vásárlásba, így csökkentve az új konzol árát. A másikban szimplán megvásároljuk tőled a megunt gépedet. A két megoldásban egy dolog közös: ugyanúgy egy előzetes egyeztetésre és megbeszélésre lesz szükség, hiszen meg kell győződnünk a masinák minőségéről, állapotáról, felszereltségéről!

Az első lépés tehát az, hogy felkeresel minket (akár telefonon, vagy épp személyesen) ,milyen tipusú konzollal rendelkezel amitől szeretnél megválni. Azt, hogy nekünk ez a gép mennyit ér, mennyi pénzt adunk érte (vagy hogy mennyiért számítjuk be a vásárlásba), azt a következő faktorok határozzák meg:

- Milyen felszereltséggel bír? (Teljes felszereltség: működő kábelekkel és működő kontrollerrel, illetve tárhellyel/memóriával bír. Részleges felszereltség: valamelyik kábel, kontroller, vagy merevlemez már hiányzik a gépről, illetve hiányzó csomagolás)
- Milyen állapotban van a gép? Karcolások, felszíni sérülések nem csak értékcsökkentő szereppel bírnak, de adott esetben a gép működésére is hatással lehetnek. Ezen kívül erősen értékcsökkentő lehet még a hálózati funkcionalitás hiánya (például internetről letiltott, vagy hibás ethernet porttal bíró Xbox 360 konzol) is.

Mi ezeket a jellemzőket figyelembe véve adunk neked egy árajánlatot.

HASZNÁLT JÁTÉKOK BESZÁMÍTÁSA:

Lehetőséged van arra is, hogy használt játékaidat beszámíttasd új játék vagy konzol vásárlásába. Külön nem vásárolunk fel használt játékokat, viszont ha egy új játékot szeretnél megvásárolni, de nem akarsz teljes árat fizetni érte, akkor akár egy vagy több meglévő játékodat be tudjuk számítani a vásárlásba, alaposan lecsökkentve az új játék árát számodra.

Néhány fontos dolgot kell csupán tudni a játékokkal kapcsolatban. Az első, hogy a legtöbb értéke a makulátlan, eredeti dobozában lévő, meglévő kézikönyvvel bíró játéknak van, aminek a lemezén nincsenek felületi karcolások vagy egyéb sérülések. Ha a lemezen olyan sérülés van, ami játszhatatlanná teszi a játékot, az természetesen beszámíthatatlanná teszi a játékot számunkra.
Mivel nincs lehetőségünk arra, hogy a dobozban, kézikönyvben lévő DLC kódok validitását ellenőrizzük, ezért azokat minden esetben úgy vesszük, hogy már el lettek használva, tehát további értéket nem adnak a játék mellé. Érdemes tehát ezt is figyelembe venni.

A játékok esetében természetesen minél frissebb, minél népszerűbb és minőségibb játékról van szó, annál nagyobb értékben tudjuk beszámítani a vásárlásodkor - minden egyes, a játék megjelenése óta eltelt év erősen lecsökkenti annak értékét.

FIGYELEM /TÁJÉKOZATÓ/

A használt játékokkal kapcsolatban a következőkre hívjuk fel a figyelmedet. A megvásárolt termékeknél nem teszünk különbséget a „normál” és a Platinum/Classic/Selects kiadások között – e termékek csak a borítóképben különböznek. Ritkán, de előfordulhat, hogy a kézikönyv hiányzik , amennyiben ez fontos számodra érdeklődj az adott boltnál telefonon. A különféle kódok (pl. extra DLC-k, online pass-ok) meglétét, működését nem tudjuk garantálni.Utobbi említett pl: online pass-ok bontatlan,foliás termék esetében tudod egyszer felhasználni!Használt játék esetében ezek hiányában utolagos beszerzése csakis a vásárlót terhelik.

A játék borítójának képe tájékoztató jellegű, a képen látható állapot és nyelv nem feltétlen felel meg a raktáron lévő játékokéval.

Képek a termékről/gépek,konzolok/ egy része illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.

GAME-HOLE Videojáték üzlet

Az oldalt és az üzletet a Game-Hole Videojáték üzlet üzemelteti.

Az oldalon szereplő gépek, játékok, tartozékok mindegyike európai (PAL) rendszerű. Az oldalon,üzletünkben értékesítésre kínált játékok,gépek mindegyike jogtiszta szoftver.
Az oldalon lévő információk, adatok ,képként akár szövegként jelennek meg kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. így bármikor módosulhatnak.

Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, a pontatlan adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.
Az oldalon szereplő gépek,játékok,kiegészítők/ezek logo-i,termék és márkanevei/ a Microsoft,Sony és egyéb termékek,játékok kiadóinak,alkotóinak bejegyzett védjegye !
Használt termék kedvező ár,garanciával. Ez használt gépek esetében 1 hónap és kiegészítők esetében 3 nap.
Minden esetben nálunk vásárolt termék fizető szervizét biztosítjuk a garancia lejárta után igény szerint.


Garanciális feltételek

Gépek:

Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél megőrzése a garanciális javítás esetére.

Játékok:

Játékokra akkor tudjuk a garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.Termék megvásárlásával egy időben a vevő meggyőződik kifogástalan állapotáról!Pénztártól való távozás után a termék szakszerűtlen kezeléséből adódó hibákért felelősség kizárólag a vevőt terhelik.


Szavatossági jogok, jótállás

Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget.
A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed.
A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye!
A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (headsetek, fülhallgatók, hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.).
 • Digitális termékek (letöltőkódok) esetén;
 • valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben személyesen, vagy futárszolgálat igénybevételével, nyitvatartási időben a Game-Hole 3300 Eger Dobó Tér 1. üzletünkbe történő visszajuttatással lehetséges.

Fontos tudnivalók a 14 napos elállással kapcsolatban

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére

Vásárlástól való elállásról

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkon történő átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a rendelés leadására weboldalunkon keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha az üzletben személyesen vásároltad meg a terméket / termékeket.

Garancia:

Szoftver vásárlása esetén a "visszatérítés" kizárólag a termék csomagolásának felbontásáig érvényes, továbbá a "garancia" nem érvényes magára a fizikális formátumra és azon médiákra, amelyek hibái túlhasználattól, a célnak nem megfelelő használattól, vagy fizikai sérülésekből fakadnak (pl. körkarcok, hajszálkarcok, anyagfelületi sérülések a gép tálcájától).

Amennyiben a szoftver működésében játékon belüli probléma merül fel ("BUG", fagyás, telepítési problémák stb.), abban az esetben üzletünkben  fordulhatnak vásárlóink garanciális problémájukkal.

Jótállás:

GAME-HOLE

 

2021-től változik a kötelező jótállás szabályozása Magyarországon a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében, és annak hossza a termék vételárától válik függővé az alábbiak szerint:

 

Új termékek esetében jótálás idő:

 • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év;
 • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év;
 • .250 000 forint eladási ár felett három év.
 • Szavatossági idő: két év.

Használt termékek esetében :

Szavatosság idő: tizenkét hónap.

Az online vitarendezési rendelet 2016. február 15-től lehetővé teszi az Európai Unióban letelepedett fogyasztók és a kereskedők számára, hogy a belföldi és határon átnyúló online vásárlásokból adódó vitáikat – az egységes uniós online vitarendezési platformot hoztak létre.

Az online vitarendezési platformra mutató elektronikus link.

OVR-platform

http://ec.europa.eu/odr

-----------------------------------------------------------------------------------------------

FONTOS! -- WEBSHOPOS RENDELÉS ESETÉN -- FONTOS!

Átvételkor a csomag épségét minden esetben ellenőrizd le, ha sérülést tapasztalsz bontsd fel a futár vagy az ügyintéző előtt és ellenőrizd a termék(ek) sértetlenségét, hiánytalanságát! Ha hiányosságot vagy sérülést tapasztalsz a termék(ek)kel kapcsolatban, akkor jelezd azonnal a futárnak vagy az ügyintézőnek és vetess fel vele jegyzőkönyvet, ez kötelessége. Ennek hiányában nem áll módunkban semmilyen panaszt, kártérítési igényt elfogadni!

------------------------------------------------------------------------------------------------

A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

A termék át nem vétele

A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért.

14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].

Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé.

CÉG ADATOK:
Cím: EgerEger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
Telefon:06 30 6848428
E-mail: gamehole@gamehole.hu
Nyitva tartás: H-P 10.00-17.00 ig Szombaton 09.00-13.00 ig

Cégszerű megnevezés: Game-Hole Videojáték üzlet
A társaság székhelye: Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
A társaság telephelye:Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
Cégjegyzékszám: ONYSZ 09247952
Adószám: 64376998-1-30

Adatkezelő: Németh Norbert

Adatkezelés megnevezése " marketing, WEBÁRUHÁZ "

Tárhely szolgáltatonk:
https://bluewayhost.hu/
Orbán Tamás: 20/347-6504, info@bluewayhost.hu

A játékosok számát, a korhatárt, és egyéb tajékoztató jelöléseket lásd a borítón.

3 éves kortól
--- 6 éves kortól
--- --- 7 éves kortól
--- --- 10 éves kortól
--- 12 éves kortól
--- --- 13 éves kortól
--- 16 éves kortól
--- --- 17 éves kortól
18 éves kortól

A játék erőszakos elemeket tartalmaz.

A játékban előfordul faji megkülönböztetés.

A játékban kábítószerhasznalat jelenik meg

A játékban félelmet okozható tartalmak jelennek meg.

A játékban obszcén kifejezések jelennek meg.

A játék erotikus elemeket tartalmaz.

Adatvédelmi nyilatkozat - Gamehole js_def

Az oldalon található képek némelyike csak illusztráció, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!A SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSÉRE VONATKOZÓ ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

A gamehole.hu webáruházon regisztrálók (vásárlók) adatait kezeli. Az adatok kezelésével összefüggésben ezúton tájékoztatja a honlapon regisztrálni kívánó vagy már regisztrált látogatóit a honlap általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok kezelése körében követett elveiről és gyakorlatáról, a személyes adatok védelme érdekében tett szervezési és technikai intézkedéseiről, valamint az érintettek jogai gyakorlásának módjáról és lehetőségeiről. Az gamehole.hu-n rögzített személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen nyilatkozatnak megfelelően kezeli. A gamehole.hu a lehető legnagyobb gondossággal vigyáz a személyes adataidra. Azt harmadik személynek az Ön hozzájárulása nélkül nem adja ki.

A honlapon regisztrált felhasználók elfogadhatja és hozzájárulhat, hogy az gamehole.hu oldalról rendszeres körlevelet és hírlevelet kapnak, amely az oldallal kapcsolatos információkat, értesítéseket, egyéb hirdetéseket, és reklámokat is tartalmazhat.

Fogalmak:

Az 1992. évi LXIII. törvény (továbbiakban Avtv.) rendelkezik a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról. A törvény értelmében:

adatkezelés: az alkalmazott eljárástól függetlenül az adatokon végzett bármely művelet vagy a műveletek összessége, így például gyűjtése, felvétele, rögzítése, rendszerezése, tárolása, megváltoztatása, felhasználása, továbbítása, nyilvánosságra hozatala, összehangolása vagy összekapcsolása, zárolása, törlése és megsemmisítése, valamint az adatok további felhasználásának megakadályozása. Adatkezelésnek számít a fénykép-, hang- vagy képfelvétel készítése, valamint a személy azonosítására alkalmas fizikai jellemzők (pl. ujj- vagy tenyérnyomat, DNS-minta, íriszkép) rögzítése is.

személyes adat: bármely meghatározott (azonosított vagy azonosítható) természetes személlyel (a továbbiakban: érintett) kapcsolatba hozható adat, az adatból levonható, az érintettre vonatkozó következtetés. A személyes adat az adatkezelés során mindaddig megőrzi e minőségét, amíg kapcsolata az érintettel helyreállítható. A személy különösen akkor tekinthető azonosíthatónak, ha őt – közvetlenül vagy közvetve – név, azonosító jel, illetőleg egy vagy több, fizikai, fiziológiai, mentális, gazdasági, kulturális vagy szociális azonosságára jellemző tényező alapján azonosítani lehet.

Az adatkezelés jogalapja: Az adatkezelésre a http://gamehole.hu honlapon regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulásával kerül sor. A regisztráció magában foglalja az azonosító adatlap kitöltését és a felhasználási feltételek (ideértve az adatkezelési rendelkezések) elfogadását is. A felhasználó a hozzájárulását a honlap szolgáltatásainak igénybevételével, a portálon való regisztrációval adja meg. A személyes adatok kezelésére így az Avtv. 3. § (1) bekezdés a) pontja alapján, a regisztráló felhasználók önkéntes hozzájárulása alapján kerül sor.

Kezelt adatok: Az adatkezelő a regisztráció és a további felhasználás során rendelkezésre bocsátott alábbi adatokat kezeli.

1. A regisztráció során a felhasználónak kötelezően meg kell adni a következő személyes adatokat:
vezetéknév
keresztnév
e-mail cím
telefonszám
jelszó
lakhely

A rendszerbe későbbiekben felvehet több címet is. A regisztráció során beírt adatok a felhasználás során korlátlan alkalommal módosítható.

2. A http://gamehole.hu weboldal használata során az adatkezelő rögzíti a felhasználó IP címét, a honlap meglátogatásának kezdő és befejező időpontját, a böngésző és az operációs rendszer típusát és hogy milyen hirdetésről vagy linkről került a weboldalra. Ezen adatok naplózását a rendszer folyamatosan végzi, de nem kapcsolja össze a regisztráció során vagy a felhasználás során megadott adatokkal. Az így nyert adatokhoz csak az adatkezelő fér hozzá. .

Az adatkezelés célja :

1. A regisztráció során kötelezően megadandó személyes adatok kezelése a felhasználók és jogosultságaik (a felhasználók részére nyitva álló szolgáltatások, pl. a termékek jellemzése, véleményezése) azonosításához szükséges.

2. Az adatkezelő által naplózott adatok kezelése, valamint a cookie (sütik) által gyűjtött felhasználói szokásokról gyűjtött információkból nyert adatok kezelése kizárólag statisztikai célt szolgál.

Az adatkezelés időtartama:

1. A regisztráció során kötelezően megadott személyes adatok kezelése a regisztrációval kezdődik és az adatok törléséig tart.

2. A felhasználó által önkéntesen megadott adatok kezelésére a felhasználó döntése szerinti időintervallumban kerül sor, az adatok megadásától, azok törléséig.

3. A naplózott adatokat a rendszer korlátlan ideig tárolja.

4. Az adatok törlésére a felhasználó kérelmére vagy az adatkezelő által a felhasználási feltételekben rögzített esetben van mód.

5. A felhasználó hozzáférését vagy működését a szolgáltató a felhasználási feltételekben rögzített feltételek fennállása esetén átmenetileg korlátozhatja. A korlátozás nem jelenti az adatok törlését.

Adatbiztonság:

Az adatkezelő minden szükséges lépést megtesz, hogy biztosítsa a felhasználók által megadott személyes adatok biztonságát mind a hálózati kommunikáció során, mind az adatok tárolása, őrzése során. Az adatkezelő a megadott személyes adatokat a Magyar Köztársaság területén, 24 órás őrzéssel védett, szerveren tárolja.

Az adatvédelmi nyilatkozat egyoldalú módosításának lehetősége:

Az adatkezelő fenntartja a jogot, hogy jelen adatvédelmi nyilatkozatot a felhasználók előzetes értesítése mellett egyoldalúan módosítsa. A módosítás hatályba lépését követően a felhasználó ráutaló magatartással elfogadja a hatályos módosított adatvédelmi nyilatkozatot. A módosítás nem érintheti a jogszabályokban előírt adatvédelmi kötelezettségeket.

Kérjük, a megrendelés elküldése előtt olvassa el a szerződés feltételeit, a felmerülő kérdésével pedig forduljon hozzánk bizalommal.

Minden esetben ellenőrize a megrendelése leadásakor érvényes Általános Szerződési Feltételeket. A szerződés hatálya, a szerződő felek.Az alábbiakban leírt szerződési feltételek.

CÉG ADATOK:
Cím:  3300 Eger Dobó Tér 1.
Telefon:06 30 6848428
E-mail: gamehole@gamehole.hu
Nyitva tartás: H-P 10.00-17.00 ig Szombaton 09.00-13.00 ig

Cégszerű megnevezés: Game-Hole Videojáték üzlet
A társaság székhelye:3300 Eger Dobó Tér 1.
A társaság telephelye: 3300 Eger Dobó Tér 1.
Cégjegyzékszám: ONYSZ 09247952
Adószám: 64376998-1-30

Adatkezelő: NÉMETH NORBERT

Székhely: 3300 Eger Dobó Tér 1.

Adatkezelés megnevezése " marketing, WEBÁRUHÁZ "

Bankszámla adatok.

Raiffeisen BANK

Németh Norbert

12033007-01580535-00100008

Internetes áruházban történő vásárlás jogi feltételeit és kapcsolatos tájékoztatást ár talmaza.Ön megrendelésével jelen szerződést elfogadja, a megrendelés küldésével kijelenti, hogy ismeri és magára nézve kötelezőnek tekinti az Általános Szerződési Feltételeket, amely Ön, mint fogyasztó (a továbbiakban: Fogyasztó) és az üzemeltető gamehole.hu webáruház között a megrendeléssel létrejön.

Megrendelés kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A rendeléseket Szolgáltató iktatja és tárolja A GAMEHOLE Webáruház , fenttartja a jogot, hogy előzetes értesítés nélkül módosítsa az Általános Szerződési Feltételeket, azonban a változtatások nem térhetnek el a jogszabályi előírásoktól és nem vonatkozhat a teljesítés alatt lévő megrendelésekre. A rendelés elküldésével a Fogyasztó és a Szolgáltató között, távollévők között kötött szerződés jön létre a jelen dokumentumban leírt feltételek szerint. Szolgáltató kötelezettséget vállal a megrendelés tárgyában a tőle elvárható leg körültekintőb magatartás tanúsítására. Fogyasztó kötelezettséget vállal ara, hogy a megrendelt árut átveszi, és a vételárat az átvételkor, készpénzben a kézbesítő részére kifizetni vagy utalással teljesíti azt. Fogyasztó tudomásul veszi, hogy a megrendelés leadása részéről ajánlatnak minősül, melyhez kötve van.A rendelés elfogadásához a Fogyasztó azon adatai szükségesek, amelyeket a gamehole.hu regisztrációs oldalán kel megadni. A hiányosan, hamisan, vagy pontatlanul megadott adatokal amegrendelés elutasításra kerül, illetve a szerződés nem jön létre.

Amennyiben a Fogyasztó által a regisztráció során megadott adatok nem felelnek meg a valóságnak, Szolgáltató a rendelést törli és a teljesítésétől indoklás nélkül eláll.

A megrendelés elküldésével Fogyasztó kijelenti, hogy ismeri a megrendelt termékeket, annak paramétereit, tulajdonságait és jelLegzeteségeit, a bruttó árakat és fizetési feltételeket, a szállításal kapcsolatos információkat és az áru átvételének módját.


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Vásárlás előtt kérlek figyelmesen olvasd el Általános Szerződési Feltételeinket. Ez minden felhasználónkra kötelező érvényű. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal.
A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatos információkat megtalálod az Információk oldalunkon, illetve felmerülő kérdéseidre szívesen válaszolunk a megadott elérhetőségeinken!

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A megjelenített termékek megvásárolhatók interneten keresztül házhoz szállítással, személyes átvétellel illetve az üzletünkben is.

A szállítási költség megrendeléskor az ár alatt van feltüntetve.

Rendelés feldolgozása

A megrendelések feldolgozása a munkanapokon 12 óráig történik. Amennyiben a megrendelésedet később adod le, azt csak a következő munkanapon tudjuk feldolgozni. A 12 óráig beérkezett rendeléseket, amennyiben a termék van raktáron, már másnap kézbesítjük.
A termékek kiválasztása után a vásárlás gombra kattintva a megrendelésed elküldésre kerül. Ezután a megadott e-mail címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et. Eltérés esetén az ott megadott e-mail címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.
A rendelés menete:

1. A Megveszem gombra kattint a termék a kosárba kerül.
2. A kosár ikónra kattintva megtalálod a kiválasztott termékek listáját
3. Pénztárhoz gomb választás fizetés esetén
4. Szállítási illetve számlázási cím megadása
5. A Leadás gombra kattintva kerül a vásárlásod az adatbázisunkba
6. Visszaigazoló e-mail megérkezik (amennyiben az nem történik meg valószínűleg rosszul adtad meg az e-mail címed vagy telített a postafiókod)

Az oldalon regisztráció nélkül nem lehet rendelni.RENDELÉS MENETE

Termékek kosárba helyezése

Ha egy terméket meg szeretnél rendelni, kattints a termék mellett található megveszem, megrendelem vagy előrendelem feliratra.
A termék adott vásárlás gombjának többszöri megnyomásával a termék darabszáma a kosárban is arányosan nő.

A megrendelni, megvásárolni kívánt termékek a gomb megnyomása után a KOSÁR-ba kerülnek.
A kosaradat, így az aktuális rendelésedet elérheted az oldalról, a felső menüsor kosár ikonjára kattintva

A kosárban, akárcsak egy szupermarketben, fizetés előtt összegyűjtheted a kiválasztott termékeket.
A kosárban láthatod a termékek ára mellett a kosarad tartalmának összesített árát is
amely bruttó ár, és a szállítás költségét nem tartalmazza.

Termék törlése a kosárból

Az X gombra kattintva az adott terméket törölheted a kosárból.

A kosárba tett termékek még nem számítanak megrendelésnek, így azokat a rendszer nem teszi félre, tehát ha csak a kosárba tettél egy azonnal szállítható státuszú terméket, de nem fejezted be a rendelési folyamatot.

Vásárlás véglegesítése

Ha összeállítottad a rendelésed és leellenőrized, hogy minden kiválasztott terméket szeretnél-e megvásárolni a Pénztárhoz gombra kattintva folytathatod a rendelési folyamatot.

Vásárlás

A megrendelőlapra a kosár oldalán található Pénztárhoz gomb megnyomásával juthatsz.
Ezt akkor tedd meg, ha a kosarad tartalmával elégedett vagy, és a kiválasztott termékeket valóban meg szeretnéd vásárolni.
A megrendelőlap teljes kitöltése kötelező, hiszen ez a rendelés leadásának alapvető feltétele.

Kitöltés

Kérünk minden adatot pontosan, és körültekintően adj meg.
Ne legyen kivétel ez alól a telefonszám sem, mert ha azt nem adod meg, akkor nem tudjuk telefonon visszaigazolni a rendelést.

Megjegyzés

Az üzenet mezőben a rendeléssel, szállítással kapcsolatos kérdéseidet teheted fel, illetve egyéb információkat adhatsz meg (pl.: kapucsengőn más a felirat, mely napra kéred... stb.).Vásárlás

Ha mindennel végeztél, akkor a rendelésed befejezését a Leadás gombra kattintva teheted meg.
Ezután a megadott email címedre fogsz kapni egy visszaigazoló levelet a rendelésedről, melyben ismét leellenőrizheted a megadott adataidat illetve a rendelt termék(ek)et.
Eltérés esetén az ott megadott email címen vagy telefonszámon tudsz értesíteni minket.RENDELÉS TÖRLÉSE, ELÁLLÁS

Elállás

A vásárlónak joga van a terméket 14 munkanapon belül visszaküldeni.
DVD-k esetében az elállási jog csak kibontatlan állapotban érvényes ha a gyári csomagolás nem sérült. Gépek esetében még akkor is él ha azt már kibontotta , amennyiben a garancialevéllel rendelkezik.
Amennyiben él ezzel a jogával, úgy a visszaszállítás minden költsége őt terheli, továbbá kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére.
A cég köteles a visszahozott termék kézhezvételétől 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. A visszatérítés módja az üzletvezető és a vásárló közötti megállapodás szerint történik (banki átutalás vagy postai kifizetés)
A termék kiszállításának költsége is a webáruház tulajdonosát terheli, amennyiben a vásárló él az elállás jogával.
A termék visszavételéhez a vásárló nem köteles az eredeti számlát elhozni, azonban köteles az összes tartozékot visszaszolgáltatni és a garancialevelet bemutatni.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga, ha a termék egyedi, kifejezetten a vásárló kérésére készült vagy lett beszerezve más forgalmazotol,gyártotol.

A termék át nem vétele

A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért.


Rendeléskor megadott adataidat használjuk a rendelések teljesítéséhez is, ezért nagyon fontos, hogy valós, és aktuális adatokat adj meg!

Elállási jog gyakorlási menete:

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti elektronikus módon a megadott email címen.

gamehole@gamehole.hu


Elállás joga

A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 8 munkanapon belül indoklás nélkül elálhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket még akkor is ha már kibontotta (ez nem áll DVD-k és CD-k esetében).
Amennyiben él ezzel a jogával, úgy a visszaszállítás minden költsége őt terheli, továbbá kötelezhető a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megtérítésére.
A cég köteles a visszahozott termék kézhezvételétől 30 napon belül visszatéríteni a vételárat. A visszatérítés módja az üzletvezető és a vásárló közötti megállapodás szerint történik (banki átutalás, postai kifizetés stb.)
A termék kiszállításának költsége is a webáruház tulajdonosát terheli, amennyiben a vásárló él az elállás jogával.
A termék visszavételéhez a vásárló nem köteles az eredeti számlát elhozni, azonban köteles az összes tartozékot visszaszolgáltatni és bemutatni.

Nem illeti meg a vásárlót az elállás joga

Olyan termék esetén, melynek ára a vállalkozás által nem irányítható pénzpiai mozgások, ingadozásoktól függ.
-Kifejezetten a fogyasztó kérésére, az ő által szabott igények alapján egyedi kérésének megfelelően került előállításra,beszerzésre.
-Hang, illetve kép, vagy szoftver esetén, ha a csomagolását felbontotta.

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén e-mailben, vagy telefonon: gamehole@gamehole.hu,Tel: 0630 6848428
A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségével juttassa vissza a cégünk címére.

Fontos,  utánvéttel küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni!
Kiemelten ügyelj a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem rendeltetésszerű használatából eredő károknak,(sérülés ,karcolás) megtérítése a vásárlót terheli,kiprobálás erejét nem meghalado állapotban kérném a terméket!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása.

Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése miatt van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült, vagy hiányos volt)
A termék visszaérkezését követő nyolc  napon belül az egyeztetés alapján a vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát vagy postai csekken fizeti ki.

Adatkezelés

A honlapon keresztül történő rendeléshez meg kell adnod a személyes adataidat. Az itt megszerzett adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem szolgáltatjuk ki. Kivételt képez ez alól a futárszolgálat amely a kézbesítést végzi.

A vásárlás során megadott adatok a cég saját nyilvántartásába kerülnek, amelyhez harmadik fél nem férhet hozzá. Ezeket az adatokat szigorúan bizalmasan kezeljük.

A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók.

A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja az Game-Hole Videojáték Üzlet szerződési feltételeit, továbbá adatkezelési elveit.SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI LEHETŐSÉGEK

Az oldalunkon megrendelt termékeket a futárszolgálat segítségével, utánvételes (a csomag átvételekor a kézbesítőnek fizetendő) küldeményként tudjuk eljuttatni hozzád, amennyiben azt szeretnéd. A szolgáltatás az egész ország területén igénybe vehető.
Ha mégis a személyes átvételt preferálod, úgy üzletünkben készpénzfizetés ellenében veheted át a terméket.

Jó hír a vidéken lakóknak, hogy nem részesülnek hátrányban a lakhelyük miatt, hiszen a futárszolgálat egységesen szállít minden magyarországi címre, függetlenül attól, hogy fővárosi, vagy vidéki címről van-e szó.

Amennyiben nem tartózkodik otthon, a futár telefonon megkeresi egyeztetés céljából.

A szállítási költség a termékek értékének és súlyának függvényében nem változik az fix.


Postai díjszabás:
1890 Ft


Ez a költség tartalmazza a csomagolási, szállítási és utánvételi díjat is!
Fontos!

A hétfőtől péntekig 12 óráig leadott rendelések a megrendelés napján 48órán belül kerülnek postázásra (Indításra a megadott címre).

Fontos!

A garancia levelet ,nyugtát,számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a postás-futár előtt szíveskedj megvizsgálni és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérd jegyzőkönyv felvételét és ne vedd át a csomagot.
Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni

Termék visszaküldés esetén

A csomagot minden esetben zárd le, ragaszd le a dobozt a nyílását.Személyes átvétel

A megrendelt termékeket Egerben személyesen is átveheted üzletünkben. A személyes átvétel díjmentes.
Kérjük, hogy amennyiben nem tudsz 1 munkanapon belül jönni a raktáron levő termékért, a megrendelőlap megjegyzés rovatában tüntesd fel, mikor szeretnéd átvenni a csomagodat.
Ha ezt elmulasztod, és egy munkanapon belül nem veszed át a terméket, a rendelésedet töröljük.FELELŐSSÉG KIZÁRÁSA

Információk és adatok használata

Az oldalon lévő információk, adatok - akár képként, akár szövegként jelennek meg- kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, így bármikor módosulhatnak.
Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, a pontatlan adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.

Szerzői jog

A főoldal, a site oldalai, illetve az azokat megjelenítő képernyő, a bennük megjelenő saját információval, képanyaggal (így a nevek, kifejezések, logók, grafikák) szerzői és egyéb joga a Game-Hole illetve az adott termék kiadójának tulajdonát képezik, így vonatkoznak rájuk a tulajdon védelmének szabályai.
Az ezen eszközök feletti jog megsértése törvénysértő. Cégünk, az esetleges jogsérelemből eredő kárigényét minden esetben érvényesíti a károkozóval szemben.

Kárfelelősség kizárása

Az Game-Hole nem tartozik kártérítési felelősséggel sem az oldallal kapcsolatos, sem annak használatából, működésképtelen állapotából, üzemzavarból, vírusból vagy egyéb rendszerhibából fakadó, felhasználókat ért károk bármelyikének esetében sem.
Az oldal hibájából eredő károkat (veszteségeket, költségeket) a károsult viseli akkor is, ha azok az Gamehole.hu gondatlan magatartása miatt következtek be.

Oldallal kapcsolatos észrevételek

Cégünk nyitva áll az észrevételeid előtt! Fokozott figyelmet fordítunk arra hogy minden problémamentesen működjön az oldalon, illetve hogy a közzétett adatok helytállóak legyenek.
Amennyiben észrevételed, javaslatod, kérdésed adódik e-mailben. Segítségedet és előre is köszönjük.

OLDALUNKON REGISZTRÁLT ÜGYFELEK-VÁSÁRLÓK.

ADATAIT CSAK IS VÁSÁRLÁST KÖVETŐ CSOMAG KÜLDÉS,SZÁMLÁZÁS ÉS TELEFONOS EGYEZTETÉS CÁLJÁBÓL TÁROLJUK .

1. Az adatgyűjtés ténye, a kezelt adatok köre és az adatkezelés célja: Személyes adat Az adatkezelés célja Felhasználói név Azonosítás, a regisztráció lehetővé tétele. Jelszó A felhasználói fiókba történő biztonságos belépést szolgálja. Vezeték-és keresztnév A kapcsolatfelvételhez, a vásárláshoz és a szabályszerű számla kiállításához szükséges. E-mail cím Kapcsolattartás. Telefonszám Kapcsolattartás, a számlázással, vagy a szállítással kapcsolatos kérdések hatékonyabb egyeztetése. Számlázási név és cím A szabályszerű számla kiállítása, továbbá a szerződés létrehozása, tartalmának meghatározása, módosítása, teljesítésének figyelemmel kísérése, az abból származó díjak számlázása, valamint az azzal kapcsolatos követelések érvényesítése. Szállítási név és cím A házhoz szállítás lehetővé tétele. A vásárlás/regisztráció időpontja Technikai művelet végrehajtása. A vásárlás/regisztráció kori IP cím Technikai művelet végrehajtása. Sem a felhasználónév, sem az e-mail cím esetében nem szükséges, hogy személyes adatot tartalmazzon. 2. Az érintettek köre: a webshop weboldalon regisztrált/vásárló valamennyi érintett. 3. Az adatkezelés időtartama, az adatok törlésének határideje: az érintett törlési kérelméig tart. Kivéve a számviteli bizonylatok esetében, hiszen a számvitelről szóló 2000. évi C. törvény 169. § (2) bekezdése alapján 8 évig meg kell őrizni ezeket az adatokat.

FONTOS !!!

Weboldalunkon GAME-HOLE telefonon keresztül is fel tudja venni rendelését és ezt küldeményként indítani.

Ezen lehetőség feltétele mivel nem regisztrált vásárloról beszélve csak is a vételár előre utalása beérkezése után indítható a megadott szállítási címre.

UTÁNVÉTES RENDELÉST CSAK A WEBOLDALON KERESZTÜL TUDUNK TELJESÍTENI REGISZTRÁLÁST KÖVETŐEN.

Számla szám:

Raiffeisen BANK

12033007-01580535-00100008

Tisztelettel Németh Norbert

Game-Hole üzlet üzemeltetője.

 

FUTÁRSZOLGÁLATOK LETERHELTSÉGE MIATT, EGYES TERÜLETEKEN A SZÁLLÍTÁS IDEJE AKÁR 4 MUNKANAP IS LEHET! TÜRELMÜKET KÉRJÜK!

Ügyfélszolgálat:+36 30 6848428

Adatkezelési és adatvédelmi szabályzat GDPR

Az adatkezelési tájékoztató célja A GAME-HOLE ( szolgáltató, adatkezelő) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen szabályzatban és a hatályos nemzeti jogszabályokban, valamint az Európai Unió jogi aktusaiban meghatározott elvárásoknak. GAME-HOLE adatkezeléseivel kapcsolatosan felmerülő adatvédelmi irányelvek folyamatosan elérhetők a gamehole.hu címen. A GAME-HOLE fenntartja magának a jogot jelen tájékoztató bármikori megváltoztatására. Természetesen az esetleges változásokról kellő időben értesíti közönségét. Amennyiben kérdése lenne jelen közleményünkhöz kapcsolódóan, kérjük, írja meg nekünk, és kollégánk megválaszolja kérdését. A GAME-HOLE elkötelezett ügyfelei és partnerei személyes adatainak védelmében, kiemelten fontosnak tartja ügyfelei információs önrendelkezési jogának tiszteletben tartását. A GAME-HOLE a személyes adatokat bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A GAME-HOLE az alábbiakban ismerteti adatkezelési gyakorlatát. 2 Az adatkezelő adatai Amennyiben megkeresné Társaságunkat, és elérhetőségeken léphet kapcsolatba az adatkezelővel. A GAME-HOLE minden hozzá beérkezett e-mailt az személyes adatokkal együtt az adatközléstől számított legfeljebb 1 év elteltével töröl. Név: GAME-HOLE

Székhely:3300 Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló) 

Cégjegyzékszám:onysz:09247952

A bejegyző bíróság megnevezése:Eger Megyei Járási Hivatal

Adószám:64376998-1-30

Telefonszám:+3636 306848428

E-mail:gamehole@gamehole.hu

A GAME-HOLE az adatokat megfelelő intézkedésekkel védi a jogosulatlan hozzáférés, megváltoztatás, továbbítás, nyilvánosságra hozatal, törlés vagy megsemmisítés, valamint a véletlen megsemmisülés ellen. A GAME-HOLE olyan műszaki, szervezési és szervezeti intézkedésekkel gondoskodik az adatkezelés biztonságának védelméről, amely az adatkezeléssel kapcsolatban jelentkező kockázatoknak megfelelő védelmi szintet nyújt. A GAME-HOLE az adatkezelés során megőrzi a titkosságot: megvédi az információt, hogy csak az férhessen hozzá, aki erre jogosult; a sértetlenséget: megvédi az információnak és a feldolgozás módszerének a pontosságát és teljességét; a rendelkezésre állást: gondoskodik arról, hogy amikor a jogosult használónak szüksége van rá, valóban hozzá tudjon férni a kívánt információhoz, és rendelkezésre álljanak az ezzel kapcsolatos eszközök. 3.3 Cookie-k (Sütik) 3.3.1 A sütik feladata információkat gyűjtenek a látogatókról és eszközeikről; megjegyzik a látogatók egyéni beállításait, amelyek felhasználásra kerül(het)nek pl. online tranzakciók igénybevételekor, így nem kell újra begépelni őket; megkönnyítik a weboldal használatát; minőségi felhasználói élményt biztosítanak. A testre szabott kiszolgálás érdekében a felhasználó számítógépén kis adatcsomagot, ún. sütit (cookie) helyez el és a későbbi látogatás során olvas vissza. Ha a böngésző visszaküld egy korábban elmentett sütit, a sütit kezelő szolgáltatónak lehetősége van összekapcsolni a felhasználó aktuális látogatását a korábbiakkal, de kizárólag a saját tartalma tekintetében. 3.3.2 Feltétlenül szükséges, munkamenet (session) cookie-k Ezen sütik célja, hogy a látogatók maradéktalanul és zökkenőmentesen böngészhessék az weboldalát, használhassák annak funkcióit, és az ott elérhető szolgáltatásokat. Az ilyen típusú sütik érvényességi ideje a munkamenet (böngészés) befejezéséig tart, a böngésző bezárásával a sütik e fajtája automatikusan törlődik a számítógépről, illetve a böngészésre használt más eszközről. 3.3.3 Harmadik fél által elhelyezett cookie-k (analitika) Az weboldalán alkalmazza a Google Analytics mint harmadik fél sütijeit is. A Google Analytics statisztikai célú szolgáltatás használatával az információkat gyűjt azzal kapcsolatban, hogy a 4 4 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Látogatók hogyan használják a weboldalaka. Az adatot a honlap fejlesztésének és a felhasználói élmény javításának céljával használja fel. Ezen sütik szintén lejáratukig a látogató számítógépén vagy böngészésre használt más eszközén, annak böngészőjében maradnak, illetve amíg a látogató nem törli őket.

Általános adatkezelési irányelvek A GAME-HOLE tevékenységének adatkezelései önkéntes hozzájáruláson, illetve törvényi felhatalmazáson alapulnak. Az önkéntes hozzájáruláson alapuló adatkezelések esetében az érintettek e hozzájárulásukat az adatkezelés bármely szakában visszavonhatják. Bizonyos esetekben a megadott adatok egy körének kezelését, tárolását, továbbítását jogszabályok teszik kötelezővé, melyről külön értesítjük ügyfeleinket. Felhívjuk a GAME-HOLE részére adatközlők figyelmét, hogy amennyiben nem saját személyes adataikat adják meg, az adatközlő kötelessége az érintett hozzájárulásának beszerzése. Adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal: 2011. évi CXII. törvény - az információs önrendelkezési jogról és az információ-szabadságról (Infotv.); 5 5 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 rendelete (2016. április 27.) – a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében tör-ténő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános adatvédelmi rendelet, GDPR); 2013. évi V. törvény – a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.); 2000. évi C. törvény – a számvitelről (Számv. tv.); 2017. évi LIII. törvény – a pénzmosás és terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról (Pmt.); 2013. évi CCXXXVII. törvény – a hitelintézetekről és a pénzügyi vállalkozások-ról (Hpt.). 6 Az adatok fizikai tárolási helyei Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) a következő módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, ha a honlap használata során személyes kapcsolatba kíván lépni velünk. A rendszer működtetése során technikailag rögzítésre kerülő adatok: az érintett bejelentkező számítógépének azon adatai, melyek a szavazás során generálódnak és melyeket az rendszere a technikai folyamatok automatikus eredményeként rögzít. Az automatikusan rögzítésre kerülő adatot a rendszer az érintett külön nyilatkozata vagy cselekménye nélkül a belépéskor, illetve kilépéskor automatikusan naplózza. Ezen adat egyéb személyes felhasználói adatokkal – törvény által kötelezővé tett esetek kivételével – össze nem kapcsolható. Az adathoz kizárólag az fér hozzá. 7 Adattovábbítás, adatfeldogozás, az adatokat megismerők köre Tételesen írja le azokat a cégeket, melyek a továbbítás, feldolgozás vagy megismerés körébe esnek. Adja meg cégekkel kapcsolatos alapadatokat (cégismertető), valamint azoknak a munkatársaknak a körét, akik az adatokat megismerik. Biztosítsa, hogy a parneterekkel kötött szerződések titoktartási záradéka kiterjed-e erre a körre! 8 Érintett jogai és jogérvényesítési lehetőségei Az érintett tájékoztatást kérhet személyes adatai kezeléséről, valamint kérheti személyes adatainak helyesbítését, illetve – a kötelező adatkezelések kivételével – törlését, visszavonását, élhet adathordozási-, és tiltakozási jogával az adat felvételénél jelzett módon, illetve az adatkezelő fenti elérhetőségein. 8.1 Tájékoztatáshoz való jog A Minta Kft. megfelelő intézkedéseket hoz annak érdekében, hogy az érintettek részére a személyes adatok kezelésére vonatkozó, a GDPR 13. és a 14. cikkben említett valamennyi információt és a 15–22. és 34. cikk szerinti minden egyes tájékoztatást tömör, átlátható, érthető és könnyen hozzáférhető formában, világosan és közérthetően megfogalmazva nyújtsa.

Helyesbítés joga Az érintett kérheti a GAME-HOLE által kezelt, rá vonatkozó pontatlan személyes adatok helyesbítését és a hiányos adatok kiegészítését. 8.4 Törléshez való jog Az érintett az alábbi indokok valamelyikének fennállása esetén jogosult arra, hogy kérésére a Minta Kft. indokolatlan késedelem nélkül törölje a rá vonatkozó személyes adatokat: személyes adatokra már nincs szükség abból a célból, amelyből azokat gyűjtötték vagy más módon kezelték; az érintett visszavonja az adatkezelés alapját képező hozzájárulását, és az adatkezelésnek nincs más jogalapja; az érintett tiltakozik az adatkezelés ellen, és nincs elsőbbséget élvező jogszerű ok az adatkezelésre; a személyes adatokat jogellenesen kezelték; a személyes adatokat az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jogban előírt jogi kötelezettség teljesítéséhez törölni kell; a személyes adatok gyűjtésére információs társadalommal összefüggő szolgáltatások kínálásával kapcsolatosan került sor. Az adatok törlése nem kezdeményezhető, ha az adatkezelés szükséges: a véleménynyil-vánítás szabadságához és a tájékozódáshoz való jog gyakorlása céljából; a személyes adatok kezelését előíró, az adatkezelőre alkalmazandó uniós vagy tagállami jog szerinti kötelezettség teljesítése, illetve közérdekből vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlása keretében végzett feladat végrehajtása céljából; a népegészség-ügy területét érintő, vagy archiválási, tudományos és történelmi kutatási célból vagy statisztikai célból, közérdek alapján; vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez, illetve védelméhez. 8.5 Az adatkezelés korlátozásához való jog Az érintett kérésére a GAME-HOLE korlátozza az adatkezelést, ha az alábbi feltételek valamelyike teljesül: az érintett vitatja a személyes adatok pontosságát, ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amely lehetővé teszi, a személyes adatok pontosságának ellenőrzését; az adatkezelés jogellenes, és az érintett ellenzi az adatok törlését, és ehelyett kéri azok felhasználásának korlátozását; az adatkezelőnek már nincs szüksége a személyes adatokra adatkezelés céljából, de az érintett igényli azokat jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez; vagy 7 7 +36 (1) 888-2890 ⎢www.security.hu ⎢info@security.hu az érintett tiltakozott az adatkezelés ellen; ez esetben a korlátozás arra az időtartamra vonatkozik, amíg megállapításra nem kerül, hogy az adatkezelő jogos indokai elsőbbséget élveznek-e az érintett jogos indokaival szemben. Ha az adatkezelés korlátozás alá esik, a személyes adatokat a tárolás kivételével csak az érintett hozzájárulásával, vagy jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy vé-delméhez, vagy más természetes vagy jogi személy jogainak védelme érdekében, vagy az Unió, illetve valamely tagállam fontos közérdekéből lehet kezelni. 8.6 Adathordozáshoz való jog Az érintett jogosult arra, hogy a rá vonatkozó, általa az adatkezelő rendelkezésére bocsátott személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, és ezeket az adatokat egy másik adatkezelőnek továbbítsa. 8.7 Tiltakozás joga Az érintett jogosult arra, hogy a saját helyzetével kapcsolatos okokból bármikor tiltakozzon személyes adatainak közérdekű vagy az adatkezelőre ruházott közhatalmi jogosítvány gyakorlásának keretében végzett feladat végrehajtásához szükséges adatkezelés, vagy az adatkezelő vagy egy harmadik fél jogos érdekeinek érvényesítéséhez szükséges kezelése ellen, ideértve az említett rendelkezéseken alapuló profilalkotást is. Tiltakozás esetén az adatkezelő a személyes adatokat nem kezelheti tovább, kivéve, ha azt olyan kényszerítő erejű jogos okok indokolják, amelyek elsőbbséget élveznek az érintett érdekeivel, jogaival és szabadságaival szemben, vagy amelyek jogi igények előterjesztéséhez, érvényesítéséhez vagy védelméhez kapcsolódnak. 8.8 Automatizált döntéshozatal egyedi ügyekben, beleértve a profilalkotást Az érintett jogosult arra, hogy ne terjedjen ki rá az olyan, kizárólag automatizált adatkezelésen – ideértve a profilalkotást is – alapuló döntés hatálya, amely rá nézve joghatással járna vagy őt hasonlóképpen jelentős mértékben érintené. 8.9 Visszavonás joga Az érintett jogosult arra, hogy hozzájárulását bármikor visszavonja. 8.10 Bírósághoz fordulás joga Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A bíróság az ügyben soron kívül jár el. 8.11 Adatvédelmi hatósági eljárás Panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni: Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C. Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5. Telefon: 0613911400 Fax: 0613911410

Egyéb rendelkezések E tájékoztatóban fel nem sorolt adatkezelésekről az adat felvételekor adunk tájékoztatást.

Tájékoztatjuk ügyfeleinket, hogy a bíróság, az ügyész, a nyomozó hatóság, a szabálysértési hatóság, a közigazgatási hatóság, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, a Magyar Nemzeti Bank, illetőleg jogszabály felhatalmazása alapján más szervek tájékoztatás adása, adatok közlése, átadása, illetőleg iratok rendelkezésre bocsátása végett megkereshetik az adatkezelőt. A GAME-HOLE a hatóságok részére – amennyiben a hatóság a pontos célt és az adatok körét megjelölte – személyes adatot csak annyit és olyan mértékben ad ki, amely a megkeresés céljának megvalósításához elengedhetetlenül szükséges.

3300 Eger Dobó Tér 1.

Kibővült árukészlettel,folyamatos akciókkal várjuk vásárlóinkat.

Tel:06 30 6848428

Az oldalon található képek némelyike csak illusztráció, az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

FIGYELEM /TÁJÉKOZTATÓ/

BRFK

A BRFK Gazdaságvédelmi Főosztály Számítógépes Bűnözés Elleni Alosztályának
állásfoglalása szerint Magyarországon bűncselekménynek számít a játékkonzolok
másolt szoftverek futtatására való alkalmassá tétele, illetve az ilyen
eszközök árusítása, elérhetővé tétele,felhasználása. Ennek értelmében
törvényellenes az ezt elősegítő termékek illetve szolgáltatások.
Fentiek értelmében ezen termékek közé tartoznak a softmod telepített,
chippelt, flash-elt vagy a másolt játékok futtatására bármilyen más módon
alkalmassá tett játékkonzolok,adathordozók is.

Game-Hole Videojáték Üzlet

Ezen okok értelmében üzletpolitikánk és nézetünk minden ilyen termék beszámítása,tovább értékesítésétől elhatárolódik!

Üzletünk csak is kizárólag jogtiszta konzolok és adathordozók értékesítésével foglalkozik!


HASZNÁLT GÉPEK FELVÁSÁRLÁSA, BESZÁMÍTÁSA

Nem túl ritka manapság az, hogy hirtelen egy új konzol büszke tulajdonosává válsz, esetleg egy igazán jó akció következtében egy általad már birtokolt konzolgép legújabb, leghalkabb, legmodernebb verzióját veszed meg, az előző modell pedig funkció nélkül marad. Ilyenkor ezek a masinák gyakran végzik a polcokon, a szekrényekben, hogy aztán szépen lassan teljesen elfeledkezzenek róluk. Nálunk azonban lehetőséged van arra, hogy pénzzé tedd régebbi konzolodat is! Két módon is megoldható ez: az egyikben egy új konzol vásárlásakor számítjuk be a gépedet a vásárlásba, így csökkentve az új konzol árát. A másikban szimplán megvásároljuk tőled a megunt gépedet. A két megoldásban egy dolog közös: ugyanúgy egy előzetes egyeztetésre és megbeszélésre lesz szükség, hiszen meg kell győződnünk a masinák minőségéről, állapotáról, felszereltségéről!

Az első lépés tehát az, hogy felkeresel minket (akár telefonon, vagy épp személyesen) ,milyen tipusú konzollal rendelkezel amitől szeretnél megválni. Azt, hogy nekünk ez a gép mennyit ér, mennyi pénzt adunk érte (vagy hogy mennyiért számítjuk be a vásárlásba), azt a következő faktorok határozzák meg:

- Milyen felszereltséggel bír? (Teljes felszereltség: működő kábelekkel és működő kontrollerrel, illetve tárhellyel/memóriával bír. Részleges felszereltség: valamelyik kábel, kontroller, vagy merevlemez már hiányzik a gépről, illetve hiányzó csomagolás)
- Milyen állapotban van a gép? Karcolások, felszíni sérülések nem csak értékcsökkentő szereppel bírnak, de adott esetben a gép működésére is hatással lehetnek. Ezen kívül erősen értékcsökkentő lehet még a hálózati funkcionalitás hiánya (például internetről letiltott, vagy hibás ethernet porttal bíró Xbox 360 konzol) is.

Mi ezeket a jellemzőket figyelembe véve adunk neked egy árajánlatot.

HASZNÁLT JÁTÉKOK BESZÁMÍTÁSA:

Lehetőséged van arra is, hogy használt játékaidat beszámíttasd új játék vagy konzol vásárlásába. Külön nem vásárolunk fel használt játékokat, viszont ha egy új játékot szeretnél megvásárolni, de nem akarsz teljes árat fizetni érte, akkor akár egy vagy több meglévő játékodat be tudjuk számítani a vásárlásba, alaposan lecsökkentve az új játék árát számodra.

Néhány fontos dolgot kell csupán tudni a játékokkal kapcsolatban. Az első, hogy a legtöbb értéke a makulátlan, eredeti dobozában lévő, meglévő kézikönyvvel bíró játéknak van, aminek a lemezén nincsenek felületi karcolások vagy egyéb sérülések. Ha a lemezen olyan sérülés van, ami játszhatatlanná teszi a játékot, az természetesen beszámíthatatlanná teszi a játékot számunkra.
Mivel nincs lehetőségünk arra, hogy a dobozban, kézikönyvben lévő DLC kódok validitását ellenőrizzük, ezért azokat minden esetben úgy vesszük, hogy már el lettek használva, tehát további értéket nem adnak a játék mellé. Érdemes tehát ezt is figyelembe venni.

A játékok esetében természetesen minél frissebb, minél népszerűbb és minőségibb játékról van szó, annál nagyobb értékben tudjuk beszámítani a vásárlásodkor - minden egyes, a játék megjelenése óta eltelt év erősen lecsökkenti annak értékét.

FIGYELEM /TÁJÉKOZATÓ/

A használt játékokkal kapcsolatban a következőkre hívjuk fel a figyelmedet. A megvásárolt termékeknél nem teszünk különbséget a „normál” és a Platinum/Classic/Selects kiadások között – e termékek csak a borítóképben különböznek. Ritkán, de előfordulhat, hogy a kézikönyv hiányzik , amennyiben ez fontos számodra érdeklődj az adott boltnál telefonon. A különféle kódok (pl. extra DLC-k, online pass-ok) meglétét, működését nem tudjuk garantálni.Utobbi említett pl: online pass-ok bontatlan,foliás termék esetében tudod egyszer felhasználni!Használt játék esetében ezek hiányában utolagos beszerzése csakis a vásárlót terhelik.

A játék borítójának képe tájékoztató jellegű, a képen látható állapot és nyelv nem feltétlen felel meg a raktáron lévő játékokéval.

Képek a termékről/gépek,konzolok/ egy része illusztráció. A termék a valóságban eltérõ lehet.

GAME-HOLE Videojáték üzlet

Az oldalt és az üzletet a Game-Hole Videojáték üzlet üzemelteti.

Az oldalon szereplő gépek, játékok, tartozékok mindegyike európai (PAL) rendszerű. Az oldalon,üzletünkben értékesítésre kínált játékok,gépek mindegyike jogtiszta szoftver.
Az oldalon lévő információk, adatok ,képként akár szövegként jelennek meg kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. így bármikor módosulhatnak.

Az oldalon lévő információk felhasználása a felhasználó felelősségét terheli, a pontatlan adatok felhasználásából eredő károkért cégünk semmiféle felelősséget nem vállal.
Az oldalon szereplő gépek,játékok,kiegészítők/ezek logo-i,termék és márkanevei/ a Microsoft,Sony és egyéb termékek,játékok kiadóinak,alkotóinak bejegyzett védjegye !
Használt termék kedvező ár,garanciával. Ez használt gépek esetében 1 hónap és kiegészítők esetében 3 nap.
Minden esetben nálunk vásárolt termék fizető szervizét biztosítjuk a garancia lejárta után igény szerint.


Garanciális feltételek

Gépek:

Üzletünk igyekszik mindent megtenni a kényelmed érdekében, éppen ezért elegendő a géphez kapott garancialevél megőrzése a garanciális javítás esetére.

Játékok:

Játékokra akkor tudjuk a garanciát vállalni, ha az nem karcos, nincs összefogdosva, meggörbítve, megtörve, eltörve stb. Vagyis, ha a hiba magában a szoftverben van, nem pedig a szakszerűtlen használat miatt élvezhetetlen.Termék megvásárlásával egy időben a vevő meggyőződik kifogástalan állapotáról!Pénztártól való távozás után a termék szakszerűtlen kezeléséből adódó hibákért felelősség kizárólag a vevőt terhelik.


Szavatossági jogok, jótállás

Szavatossági, jótállási kötelezettségeinknek a Polgári törvénykönyv, illetve a 151/2003 (IX.22.) Kormány rendelet rendelkezéseinek megfelelően teszünk eleget.
A vásárló számára nyitva álló, a termékhez járó jótállási jegyen meghatározott garanciaidő alatt szervizünk javítja meg az esetlegesen meghibásodott olyan termékeket, amelyekre jótállási kötelezettségünk kiterjed.
A vevő törvényben meghatározott szavatossági jogait, annak meghatározott sorrendjében, a törvény adta keretek között érvényesítheti. Jelentéktelen hiba esetén elállásnak nincs helye!
A vevő, a hiba felfedezése után a lehető legrövidebb időn belül köteles kifogását cégünkkel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a vásárló felelős.

Fogyasztót nem illeti meg az elállási jog:

 • lezárt csomagolású hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépes szoftver példányának adásvétele tekintetében, ha az átadást követően a fogyasztó a csomagolást felbontotta;
 • olyan nem előre gyártott termék esetében, amelyet a fogyasztó utasítása alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy olyan termék esetében, amelyet egyértelműen a fogyasztó személyére szabtak vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza;
 • olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontása után nem küldhető vissza (headsetek, fülhallgatók, hajnyírók, hajformázók, hajkefék, férfi borotvák, női borotvák, epilátorok, IPL tartós szőrtelenítők, gyantázási eszközök, férfi szőrtelenítési termékek, női szőrtelenítési termékek, elektromos fogkefék, fogkefe pótfejek, lázmérők, inhalátorok, stb.).
 • Digitális termékek (letöltőkódok) esetén;
 • valamint a jogszabályok által meghatározott további esetekben.

Az elállási jog gyakorlása az Elállási/Felmondási nyilatkozat kíséretében szaküzleteinkben személyesen, vagy futárszolgálat igénybevételével, nyitvatartási időben a Game-Hole 3300 Eger Dobó Tér 1. üzletünkbe történő visszajuttatással lehetséges.

Fontos tudnivalók a 14 napos elállással kapcsolatban

Az elállási jog azt jelenti, hogy az interneten (távollevők között) megkötött szerződéstől jogszabályi felhatalmazás alapján egyoldalúan visszaléphetünk és a termék visszaküldése esetén követelhetjük a kereskedőtől az általunk kifizetett összeg visszatérítését. Az elállási jog kompenzálja azt, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőségünk a termék megvizsgálására, kipróbálására, illetve üzembe helyezésére

Vásárlástól való elállásról

A fogyasztónak minősülő vásárló a szerződéstől 14 naptári napon belül (beleértve a 14. naptári napot is) indokolás nélkül elállhat. Ennek módjáról a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet rendelkezik. A fogyasztó az elállási jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az elállás joga az üzleteinkben történő személyes, illetve a partner pontjainkon történő átvétel esetén is gyakorolható, amennyiben a rendelés leadására weboldalunkon keresztül került sor. Ezen jogosultság tehát nem illet meg abban az esetben, ha az üzletben személyesen vásároltad meg a terméket / termékeket.

Garancia:

Szoftver vásárlása esetén a "visszatérítés" kizárólag a termék csomagolásának felbontásáig érvényes, továbbá a "garancia" nem érvényes magára a fizikális formátumra és azon médiákra, amelyek hibái túlhasználattól, a célnak nem megfelelő használattól, vagy fizikai sérülésekből fakadnak (pl. körkarcok, hajszálkarcok, anyagfelületi sérülések a gép tálcájától).

Amennyiben a szoftver működésében játékon belüli probléma merül fel ("BUG", fagyás, telepítési problémák stb.), abban az esetben üzletünkben  fordulhatnak vásárlóink garanciális problémájukkal.

Jótállás:

GAME-HOLE

 

2021-től változik a kötelező jótállás szabályozása Magyarországon a 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet értelmében, és annak hossza a termék vételárától válik függővé az alábbiak szerint:

 

Új termékek esetében jótálás idő:

 • 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év;
 • 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év;
 • .250 000 forint eladási ár felett három év.
 • Szavatossági idő: két év.

Használt termékek esetében :

Szavatosság idő: tizenkét hónap.

Az online vitarendezési rendelet 2016. február 15-től lehetővé teszi az Európai Unióban letelepedett fogyasztók és a kereskedők számára, hogy a belföldi és határon átnyúló online vásárlásokból adódó vitáikat – az egységes uniós online vitarendezési platformot hoztak létre.

Az online vitarendezési platformra mutató elektronikus link.

OVR-platform

http://ec.europa.eu/odr

-----------------------------------------------------------------------------------------------

FONTOS! -- WEBSHOPOS RENDELÉS ESETÉN -- FONTOS!

Átvételkor a csomag épségét minden esetben ellenőrizd le, ha sérülést tapasztalsz bontsd fel a futár vagy az ügyintéző előtt és ellenőrizd a termék(ek) sértetlenségét, hiánytalanságát! Ha hiányosságot vagy sérülést tapasztalsz a termék(ek)kel kapcsolatban, akkor jelezd azonnal a futárnak vagy az ügyintézőnek és vetess fel vele jegyzőkönyvet, ez kötelessége. Ennek hiányában nem áll módunkban semmilyen panaszt, kártérítési igényt elfogadni!

------------------------------------------------------------------------------------------------

A megrendelés leadása elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014 (II.26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozik, és szem előtt tartja a fogyasztók jogairól szóló Európai Parlament és a Tanács 2011/83/EU irányelvének rendelkezéseit.

A szerződés az automatikus visszaigazolás megérkezésével jön létre.

A termék át nem vétele

A megrendelt árut köteles vagy átvenni. Amennyiben az árut nem veszed át, az szerződésszegésnek minősül, és a polgárjog szabályai szerint felelsz a mulasztásodért.

14 napos határidő alatt megbizonyosodhassunk arról, hogy a termék alkalmas a rendeltetésszerű használatra és megfelel az egyéni használati céljaink teljesítésére, tehát a csomagolás felbontása és a termék kipróbálása nem vezet az elállási jogunk elvesztéséhez [kivéve zárt csomagolású egészségvédelmi, higiéniai termékek, hang-, illetve képfelvétel (CD és DVD lemezek), számítógépes szoftver esetében].

Fontos tudni ugyanakkor, hogy ha a terméket nem csak kipróbáltuk, hanem ezen felül is használtuk, akkor a termék ebből fakadó értékcsökkenésért felelősséggel tartozunk a vállalkozás felé.

CÉG ADATOK:
Cím: EgerEger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
Telefon:06 30 6848428
E-mail: gamehole@gamehole.hu
Nyitva tartás: H-P 10.00-17.00 ig Szombaton 09.00-13.00 ig

Cégszerű megnevezés: Game-Hole Videojáték üzlet
A társaság székhelye: Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
A társaság telephelye:Eger Dobó Tér 1. (Üzlet bejárat  Szent János utca,sétáló)
Cégjegyzékszám: ONYSZ 09247952
Adószám: 64376998-1-30

Adatkezelő: Németh Norbert

Adatkezelés megnevezése " marketing, WEBÁRUHÁZ "

Tárhely szolgáltatonk:
https://bluewayhost.hu/
Orbán Tamás: 20/347-6504, info@bluewayhost.hu

A játékosok számát, a korhatárt, és egyéb tajékoztató jelöléseket lásd a borítón.

3 éves kortól
--- 6 éves kortól
--- --- 7 éves kortól
--- --- 10 éves kortól
--- 12 éves kortól
--- --- 13 éves kortól
--- 16 éves kortól
--- --- 17 éves kortól
18 éves kortól

A játék erőszakos elemeket tartalmaz.

A játékban előfordul faji megkülönböztetés.

A játékban kábítószerhasznalat jelenik meg

A játékban félelmet okozható tartalmak jelennek meg.

A játékban obszcén kifejezések jelennek meg.

A játék erotikus elemeket tartalmaz.