Lemezek

A játéklemezek széles választéka garantálja, hogy a megvásárolt gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni, számodra és családod részére a felhőtlen és sokszínű szórakozást biztosítva.

Lemezek 94 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 94
 • A sztori két főszereplője a szolgaságból kitörő, nyers erőt képviselő Monkey, illetve a szépséges Trip lesz. A game első helyszíncsoportja az Egyesült Államoknak romokban álló New York városa lesz. Ám előtte egy futurisztikus rabszolgaszállító léghajóról kell megszökni, ahol is bemutatkoznak a szereplők, illetve elsajátíthatóvá válnak az irányítás alapjai.

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Duke-nak van esélye megállítani az inváziót és megszerezni minden csajt. Vegyél részt egy minden eddiginél szórakoztatóbb és interaktívabb FPS-ben, vesd be a kicsinyítő sugarat óriási szörnyetegek ellen, vagy taposd meg haverjaidat az online arénákban! A Duke Nukem Forever kitörölhetetlenül a játéktörténelem része – nem teheted meg, hogy kihagyod!

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A fontosabb újítások közé tartozik, hogy ebben az évben is csiszoltak valamelyest a grafikán, a játékosok sokkal inkább felismerhetőek. Az új részben az előzőhöz képest több animációt is beépítettek hogy a játékmenet életszerűbb legyen. A Be a Pro módot is kiegészítették így már 4 éven át menedzselhetjük játékosunkat. További újítás még ,egyedi...

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  Ezúttal is kezdéskor az Arénában találhatjuk magunkat, ahol alapból Rooney-val vezethetjük a labdát a kapusra  gyakorolhatjuk be a mozdulatokat. Innen elérhető a Select gombbal egy menü, ahol gyakorolhatjuk a pontrúgásokat. A haladók számára jó hír,  egyéni szabadrúgás variációt is létrehozhatunk, amit el lehet menteni, majd később élesben...

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  Elmerülhetsz az ősi, feudális japán szamurájok és démonok által uralt világában. A Genji: Day of the Blade ott folytatja, ahol a PS2-es változat abbahagyta. Ezúttal is hatalmas harcokban vehetsz részt, egy epikus történetet megismerve, megtéve mindent, hogy a Birodalom ne kerüljön az ellenség kezébe.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  5 900 Ft‎

  Minden olyan tulajdonságot és játékelemet tartalmaz, melyek sikerre vitték a Ninja Gaiden sorozatban napvilágot látott epizódokat.    Kooperatív támogatás és vadonatúj karakterek szerepelnek a játékban.

  5 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Az Assassin's Creed II szigorúan 17 év felettieknek szóló mulatság, legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos és a játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva.

  4 900 Ft‎
 • FIFA 13 /Magyar nyelvű/ A focis játékok egyik legjobbjának számító FIFA sorozat új résszel jelentkezik; a FIFA 13-at az eddigieknél is pontosabb labdakezelés, komolyabb mesterséges intelligencia és még élethűbb mérkőzések jellemzik!

  2 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A MotorStorm semmihez sem hasonlítható off-road vezetési élményt nyújt. A megalkuvást nem ismerő járgányok és terepviszonyok, valamint az őrült, féktelen száguldások lélegzetelállító atmoszférát teremtenek.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Az új kalóz témának köszönhetően a Risen 2: Dark Waters fő célja ötvözni a közkedvelt RPG játékmechanizmusokat az új játéklehetőségekkel, amiket a tenger és a szigetek kínálnak. RPG harmadik személy nézetből, ami egy sötét, kalandokkal teli világban játszódik. Minden egyes problémát saját nézőpontból közelíthetsz meg, minek következtében a döntéseid...

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  5 900 Ft‎

  A Killzone 3 a Sony Playstation 3 exkluzív játéka,mely a Killzone 2 óta csak még tovább fejlődött grafikailag.Ennek köszönhetően,lélegzetelállító élményben lehet részünk a játék során,mert a játék most már ellátogat a Helghan bolygó dzsungelébe,és az északi havas tájakra is.Rohand le a katonákat,vagy irányítsd a Mecha robotokat és írtsd ki a Helghast...

  5 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Gran Turismo 5, az autós játékok még koronázatlan királya PlayStation 3 konzolon. Több mint 1000 autóval, 71 pályával, és számos játékmóddal a lemezen. A legizgalmasabb részei játéknak a NASCAR, a Rally mód és a Gokart versenyek, a hagyományos versenyeken kívül természetesen. A dinamikus időjárás és napszak rendszernek hála minden futamon kiszámíthatatlan...

  4 900 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 94