Lemezek

A játéklemezek széles választéka garantálja, hogy a megvásárolt gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni, számodra és családod részére a felhőtlen és sokszínű szórakozást biztosítva.

Lemezek 53 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 53
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  Elmerülhetsz az ősi, feudális japán szamurájok és démonok által uralt világában. A Genji: Day of the Blade ott folytatja, ahol a PS2-es változat abbahagyta. Ezúttal is hatalmas harcokban vehetsz részt, egy epikus történetet megismerve, megtéve mindent, hogy a Birodalom ne kerüljön az ellenség kezébe.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Minden olyan tulajdonságot és játékelemet tartalmaz, melyek sikerre vitték a Ninja Gaiden sorozatban napvilágot látott epizódokat.    Kooperatív támogatás és vadonatúj karakterek szerepelnek a játékban.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Az Assassin's Creed II szigorúan 17 év felettieknek szóló mulatság, legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos és a játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva.

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A valósidejű stratégiák úttörője, a stílus első fecskéje két teljes értékű epizód, illetve több mellékszál után megérte a harmadik felvonást is, melyben az oroszok és az amerikaiak öldöklő küzdelmébe egy harmadik fél is bekapcsolódott. A Felkelő Nap Birodalma, vagyis a japán haderő a modern technika vívmányait felvonultatva próbál vezető szerepet...

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Az Assassin's Creed Brotherhood története ott folytatódik, ahol a második rész véget ért.A harc még komolyabb, még komplexebb és még élvezetesebb az előző részhez képest.Fantasztikus csatákat vívhatunk és élvezetes ügyességi feladatokat oldhatunk meg.Rendkívül változatos és látványos módon küldhetjük át a másvilágra ellenfeleinket.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  Minden idők legsikeresebb belső nézetű akciójátékának folytatása, a Modern Warfare 2 nem okoz csalódást: lebilincselő, adrenalingőzös akcióval kényezteti a sorozat rajongóit, akiknek új, a világ összeomlásával fenyegető veszélyekkel kell szembenézniük.A folytatás ott veszi fel a történet fonalát, ahol a Call of Duty 4: Modern Warfare véget ér.

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  6 500 Ft‎

  Az Uncharted 3 Drake's Deception-ben Drake a Homok Atlantiszát keresi majd összesodorja a sors egy csapattal, akik szintén az elveszett várost akarják megtalálni az arábiai sivatag közepén. Sully és Drake tehát nekivág a kalandnak, ahol sok régi és új ismerősökkel futnak össze - mindez az év játéka változaban.

  6 500 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A Warhammer 40K Space Marine-ban egy jövőbeni offenzíva résztvevői leszünk, amelyben egy Űrtengerészgyalogos irányítását kell átvennünk. A TPS alapú játékmenet egy igazi scifi világba kalauzol el minket. A látványos grafika hangulatos játékmenetet kölcsönöz a programnak és a harcokban előforduló brutalitás megfelelően adja vissza a csaták izgalmait.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A fás-bokros és néhol sivatagi környezet után a motor a hegyekkel tarkított,havas orosz tajgát is hihetetlenül élethűek.A DICE a látható és bejárható terület megnövelésén túl a részletesebb kidolgozásra helyezte a hangsúlyt,aminek eredményeképp az első pillanattól fogva a megszokott „rossz társaságban" érezzük majd magunkat

  1 900 Ft‎
 • A Haze a közeli jövőben, a 2040-es évek végén játszódik, egy nagy háború alatt. Az ENSZ és a NATO sem létezik, így a kormányoknak magáncégeket kell felbérelni katonai műveletekre. Mi Jake Carpenter őrmester bőrébe bújunk, aki a Mantel Global cégnek dolgozik.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  Második világháborús játék a Call of Duty: Finest Hour fejlesztőitől, mely alternatív formájában reprezentálja a történelmet.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  Az eredeti Red Faction eseményei után ötven évvel zajló Red Faction: Guerrilla™ egy külső nézetű, nyitott világú, teljesen elpusztítható marsi környezetbe repít. Bújj a Red Faction egy lázadó harcosának bőrébe, küzdj a szabadságért az elnyomó Earth Defense Force ellen!

  1 900 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 53