Lemezek

A játéklemezek széles választéka garantálja, hogy a megvásárolt gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni, számodra és családod részére a felhőtlen és sokszínű szórakozást biztosítva.

Lemezek 102 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 1 - 12 / 102
 • Előnézet
  5 900 Ft‎

  A játékmenet és irányítás a Bioshock első epizódjában megszokottakra alapul.A karakterünk egy furcsa búvárruhába bujt,"lény", Big Daddy, aki képes mentális kapcsolatot létrehozni egy Little Sisterrel és vált ezzel a védelmezőjévé.A helyszín Rapture.Egy mélyen az oceán felszíne alatt fekvő, kihalt város.A történet és a szép grafika hosszú időre képes...

  5 900 Ft‎
 • Előnézet
  2 900 Ft‎

  Az emberiséget fenyegető földönkívüliek seregét kell elpusztítanunk. Még akciódúsabb, még izgalmasabb, még véresebb mint elődje.Az ellenségek rendkívül élethűek és legalább olyan rondák is, amitől még nagyobb kedvünk támad szétloccsantani őket.Három fő fajtájuk lesz,de előfordulhatnak fertőzött emberek is különféle torzulásokkal.

  2 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  Minden idők legsikeresebb belső nézetű akciójátékának folytatása, a Modern Warfare 2 nem okoz csalódást: lebilincselő, adrenalingőzös akcióval kényezteti a sorozat rajongóit, akiknek új, a világ összeomlásával fenyegető veszélyekkel kell szembenézniük.A folytatás ott veszi fel a történet fonalát, ahol a Call of Duty 4: Modern Warfare véget ér.

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  A Crysis 2 egy sci-fi belső nézetű lövöldözős játék. a történet előrehaladtával mentési pontokat ér el a játékos és legközelebb onnan folytathatja a játékot, de vissza is tölthet korábbi mentéseket. Négy nehézségi szinten lehet teljesíteni a játékot.

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  A Fighters Uncaged-ben több mint 70 megtanulható mozdulat, amelyeket felhasználva 21 helyszínen kell helytállnunk.Nem csak a testünkkel tudunk harcolni, hiszen hangutasításainkkal új kombinációkat oldhatunk fel.Saját karakterünket is fejleszthetjük.A cél nem más mint a Fighters Uncaged-ben mi legyünk a legnagyobb harcosok a Kinect segítségével.

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Az ismert űr határán valami csendben teljes emberi kolóniákat rabol el. Shepardnak ezúttal a Cerberussal, egy könyörtelen, az emberiség túléléséért mindenre képes szervezettel kell dolgoznia, hogy megállítsa a legrettentőbb fenyegetést, amivel az emberiség valaha szembenézett.

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  A játékban a filmben történeteket élhetjük át természetesen: a '30-as években járunk, egy forgatócsoport nagyszabású filmet készül vászonra vinni, s helyszínül egy misztikus szigetet (Koponyák szigete - impozáns név) választanak, ahol furcsa kultuszt űző törzsek is élnek.Ráadásul itt még dinoszauruszok is élnek.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A játék FPS,melyben egy fejvadászt Joanna-t kell alakítanunk.A történet szerint Joanna és apja Jack,fejvadászként tengetik mindennapjaikat,amikor egy nap megbízást kapnak,hogy a Triádok karmaiból mentsenek meg egy tudóst.Miután megmentik őt nem sokkal megölik,de előtte Jack agyába ültet információkat egy nagyon értékes kutatásról.Meg is kezdődik a...

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  A játék történetét tekintve, függetlenül melyik oldalt választjuk Ancaria megmentése a cél illetve az uralom átvétele.A főszál izgalmas.Két kampány és hat kaszt közül választhatunk. Van világos (a jó) oldal és persze a sötét.Akik szerették a Diablokat azok ezt is fogják.

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  1 900 Ft‎

  A kommentátor állásban Hajdú B. István és Faragó Richárd!A szenzációs páros minden meccsen ontja a gegeket,és a statisztikákat,hogy te méginkább úgy érezd,mintha egy közvetítést néznél.A Manager móddal játékosokat adhatsz-vehetsz csapatodba,melynek segítségével összállíthatod a játék,vagy akár a világ legütőképesebb csapatát.A játékban 31 bajnokságban...

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  A Battlefield 3 ezúttal új határvonalakat jelöl ki az FPSstílus területén,minden fronton!A szemet gyönyörködtető grafika önmagáért beszél,látványos harcok és grandiózus épületek rombadőlésejellemzi a taktikát is igénylő játékmenetet.Harcaink nem csupán a lövöldözésre korlátozódnak,lehetőségünk lesz a story módban vadászgéppel repülni,autót vezetni is.

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  2 500 Ft‎

  FIFA 11 játék Xbox 360 konzolra magyar nyelven, magyar szinkronnal.A Multiplayer funkciók továbbfejlesztését, a FIFA World Cup 2010-ben először alkalmazott újfajta tizenegyesrúgás-módot.A játékosok most már egyénre szabott magatartással és képességekkel rendelkeznek, és sokkal jobban kijönnek majd az egyes bajnokságok színvonalbeli különbségei, így a...

  2 500 Ft‎
Mutat 1 - 12 / 102