Lemezek

A játéklemezek széles választéka garantálja, hogy a megvásárolt gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni, számodra és családod részére a felhőtlen és sokszínű szórakozást biztosítva.

Lemezek 135 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 25 - 36 / 135
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  Vadonatúj grafikus motorral nyűgözi le a játékosokat, természetesen egyéb újításokat is kapunk.Átalakult védekezési rendszer, megreformált labdafizika és a mesterséges intelligenciát ért fejlesztések hatására a játék még valósághűbb és izgalmasabb lett. A FIFA 14 a szokásoknak megfelelően magyar menükkel és kommentárral lesz elérhető. PS3-ra és Xbox...

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Az Alienek egy nap úgy gondolták hogy nem hagyhatják megtorlatlanul csúfos vereségüket, ezért bosszúból újra lerohanták a Földet.Itt jön képbe Duke újra.Rengeteg fajta fegyverrel találkozhatunk az új részben, azonban most már járművek volánja mögé is bepattanhatunk.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  A csapat alapú TPS játékot a Sega Japan fejleszti PS3-ra és Xbox 360-ra. A Binary Domain Tokióban játszódik a 2080-as években, amikorra már a hatalom gyakorlatilag a nagy multi cégek kezében van. A játék egyik fő ismertetőjegye az innovatív új AI technológia, amit alkalmaz.

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  A Battlefield lehetővé teszi az ellenség által rejtekhelynek használt épületek lerombolását. A Battlefieldben szabadon dönthetsz, milyen úton - módon éred el a kitűzött célt, milyen mértékben teszed próbára a képességeidet. A már tipikusan remekül kidolgozott multiplayer módon kívül a Battlefield 4 - ben nyomon követheted a főhős sorsának alakulását is.

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  6 900 Ft‎

  Pillanatok alatt a kedvenc jeleneteid szereplőjévé válhatsz, amelyekben a kedvec színészed helyett Te jelensz meg. Válassz szerepet, és kerülj a figyelem középpontjába 80 mindenki által ismert hollywoodi jelenetbenJátszd a szerepet egyedül, vagy a bárátaiddal együtt, de akár egymás ellen is játszhattok. Derüljön ki, ki a jobb!

  6 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Master Chief visszatér, hogy megvívja harcát a bosszúszomjas ősi gonosz ellen. Az emberiség és a világ már sosem lesz olyan, mint annak előtte Éld át az új epikus Halo kalandot egyedül, vagy osztott képernyőn akár három másik barátoddal,..

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  5 500 Ft‎

  A Gears of War: Judgement az eddigi legintenzívebb játszhatóságot hozza el. Hozzájuk csatlakoznak az újoncok, mint Sofia Hendrick és Garrone Paduk, hogy segítsenek Halva Bayt, az ostromlott várost felszabadítani. A játékot akár három barátoddal együtt, együttműködve is játszhatod,.....

  5 500 Ft‎
 • Előnézet
  2 900 Ft‎

  A The Club lényege, hogy az egyes küldetések teljesen lineárisak, ráadásul még időhatár is van. Minden egyes lelőtt ellenfél után extra időt kapsz. A cél nemcsak az, hogy ne járjon le az idő, hanem hogy minél gyorsabban, látványosabban ölj, ráadásul kombókat is ki lehet alakítani a gyilkolások gyors egymásutániságával...

  2 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  A FIFA 15 káprázatos részletességgel kelti életre a labdarúgást, hogy minden eddiginél jobban átélhesd a sport hangulatát. Figyeld a játékosokat hangosan biztató, izgatott szurkolókat, és hallgasd a kommentátorokat, akik elmagyarázzák a játékkal kapcsolatos tudnivalókat a dinamikus meccsprezentáció keretében.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  Készülj fel a non stop akcióra a démonvadász, Dante bőrében. Dante igyekszik bosszút állni, megszabadítani a világot a gonosztól és a rossztól. A jó és a rossz állandó harca elhatalmasodott a távoli Malai szigeten. Két évezreddel az után, hogy a démonok mindenható hercegét, Mundust legyőzte és száműzte a hősi lovag, Spard, az alvilág mindenható ura a...

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  5 900 Ft‎

  A Dead Space 3 - ban Isaac Clark és John Carver űrbéli küldetésre indul, azzal a céllal, hogy megtalálják a nekromorfok eredetének helyét. A fagyos bolygón - Tau Volantis - végrehajtott kényszerleszállás után a két hős kénytelen megküzdeni a kellemesnek nem nevezhető környezettel, hogy megszerezhessék az ásványi kincseket és a szükséges alkatrészeket.

  5 900 Ft‎
Mutat 25 - 36 / 135