Lemezek

A játéklemezek széles választéka garantálja, hogy a megvásárolt gépekből a lehető legtöbbet lehessen kihozni, számodra és családod részére a felhőtlen és sokszínű szórakozást biztosítva.

Lemezek 180 terméket találtam.

oldalanként
Mutat 13 - 24 / 180
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  Corvo korábban a királynő személyes testőre volt,azonban egy merénylet során a karjai közt halt meg.Felettesei őt tették felelősé,ezért tömlöcbe zárták.Ám 1 titokzatos idegen különleges,nem mindennapi erővel ruházza fel,aki bosszút esküszik.A Bethesda steam-punk FPS-e hangulatában ötvözi az 1984 antiutopiájával,videojátékban eddig nem megszokott...

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  4 900 Ft‎

  A történet nem túl bonyolult, egy terroristák és mutánsok által megszállt várost kell hősünkkel megtisztítani. Ennek megfelelően karakterünk sem egy paprikajancsi, így akár autókat is felkaphatunk hogy likvidáljuk a rosszfiúkat. A játék Open World alapú, és a játékmenet igazi arcade GTA-s stílusban zajlik, robbanásokkal látványos lövöldözésekkel.

  4 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  Az Assassin's Creed II szigorúan 15 év felettieknek szóló mulatság, legfőképpen az erotikus utalások és a folyamatos és a játékos által szabadon meghatározott vérengzés miatt. Persze az erőszak és a vér megjelenése szerencsére ebben a játékban egyáltalán nincs eltúlozva.

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  2 900 Ft‎

  Magyar felírat + kommentár! Eddig nem tapasztalt minőségben mutatja be a közkedvelt sportág minden egyes mozzanatát, miközben szoros kapcsolatot épít ki a játékossal. A korszerű mesterséges intelligenciának köszönhetően a csapatjáték új fogalmát ismerhetjük meg a virtuális focipályán, a különféle online opciók pedig szociális központtá alakítják a játékot...

  2 900 Ft‎
 • Magyar nyelven, magyar szinkronnal!500 csapat foglalja el méltó helyét az 50 játszható bajnokságban, így minden olyan fontosabb csapat bekerült, akik valamilyen sikert elértek a nemzetközi fociban.A kommentátori állásban régi ismerősök foglalnak helyet, ismét Hajdú B. István és Faragó Richárd veszi kezébe a mikrofont.

  1 900 Ft‎
 • Előnézet
  39 900 Ft‎

  A Final Fantasy XIII-ban a játékosok egy nagyszerű utazásra indulnak Cocoon városába és a Pulse külvilágában. Sok szövetséges segítségével harcolsz az ellenségeid ellen. Erőteljes csapást tudsz mérni ellenségeidre a fegyvereiddel és varázslataiddal, és elő tudod hívni a titokzatos Eidolonst egy Active Time Battle rendszerrel. Elég bátor vagy ahhoz, hogy...

  39 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Itália legrettegettebb orgyilkosa visszatért, ráadásul öreg kora ellenére jobb formában van, mint valaha. Szükség is lesz minden erejére, elszántságára és kitartására, az Assassin’s Creed: Revelations során ugyanis nem várt akadályok állják az útját.

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 900 Ft‎

  Az eredeti Red Faction eseményei után ötven évvel zajló Red Faction: Guerrilla™ egy külső nézetű, nyitott világú, teljesen elpusztítható marsi környezetbe repít. Bújj a Red Faction egy lázadó harcosának bőrébe, küzdj a szabadságért az elnyomó Earth Defense Force ellen!

  3 900 Ft‎
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  Vadonatúj grafikus motorral nyűgözi le a játékosokat, természetesen egyéb újításokat is kapunk.Átalakult védekezési rendszer, megreformált labdafizika és a mesterséges intelligenciát ért fejlesztések hatására a játék még valósághűbb és izgalmasabb lett. A FIFA 14 a szokásoknak megfelelően magyar menükkel és kommentárral lesz elérhető. PS3-ra és Xbox...

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  3 500 Ft‎

  A csapat alapú TPS játékot a Sega Japan fejleszti PS3-ra és Xbox 360-ra. A Binary Domain Tokióban játszódik a 2080-as években, amikorra már a hatalom gyakorlatilag a nagy multi cégek kezében van. A játék egyik fő ismertetőjegye az innovatív új AI technológia, amit alkalmaz.

  3 500 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  Magyar nyelvű játékszoftver! Légy üdvözölve a kalózok korában! Készülj fel egy hihetetlen élményre, káprázatos grafikával, lélegzetelállító effektekkel és zenei háttérrel fűszerezve. Készülj fel az órákon át tartó eufóriára, a magával ragadó játékélményre az Assassin's Creed új epizódjában!

  4 500 Ft‎
 • Előnézet
  4 500 Ft‎

  A Battlefield lehetővé teszi az ellenség által rejtekhelynek használt épületek lerombolását. A Battlefieldben szabadon dönthetsz, milyen úton - módon éred el a kitűzött célt, milyen mértékben teszed próbára a képességeidet. A már tipikusan remekül kidolgozott multiplayer módon kívül a Battlefield 4 - ben nyomon követheted a főhős sorsának alakulását is.

  4 500 Ft‎
Mutat 13 - 24 / 180